Pamiętacie ten kultowy angielski serial kryminalny??
Jeśli tak to jestem ciekaw waszych opinii na jego temat.Myśle że warto aby Tv przypomniała go znowu:)

Highlander_Pinokio

Ja sie wychowałem na "Dampsey and Makepace na tropie" (jeśli tak to się pisze). Randall, kiedy to leciało??

OLO78

w Tv to leciało z jakieś 10 lat temu chyba...a sam serial jest z 1968 roku bodajże,chociaż zrobiono też nową wersje w 2002 roku,ale nei ma to jak oryginal:)
a tego serialu o którym wspominasz to nie znam wogole...

użytkownik usunięty
Highlander_Pinokio

Ja pamiętam ten serial. Czasem puszczali w wakacje rano na TVP1. Fajny serial kryminalny z małą dawką humoru :) Ja osobiście preferowałbym "Świętego" z Rogerem Moorem :)

No "Święty" też był spoko;)
i jeszcze był też taki serial z Rogerem Moorem i Tony Curtisem,ale nie pamiętam tytułu teraz.
Jak ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe seriale kryminalne,które odeszły gdzieś w zapomnienie to może tu się wypowiedzieć;)

Highlander_Pinokio

fajny był i zabawny, kiedyś oglądałam i czekałam na kolejny odcinek, dziś już magia pewnych filmów zgionęła w potoku filmów, filmideł, filmowisk, ale miło wspomnieć, że coś kiedyś bawiło. :)

mona_4

He He, alez ten film byl w TV dawno, dawno temu (jesli nie liczac jakichs powtorek).
Pamietam jak przez mgle tylko fragmenciki. Wszak to byly pozne lata 60-te badz wczesne 70te.
To tak jakby spytac czy pamietasz dobranocki w stylu
Mis z okienka, Jacek i Malgosia czy Gaska Balbinka.