Zaczne od tego że jesienią na antenie amerykańskiej telewizji CW ma być emitowany serial "The Vampire Diaries"(Pamiętniki Wampirów) i tu pytanie do was :))
Może ktoś przeczytał gdzieś czy ten serial będzie w polskiej telewizji??
A jak tak to kiedy??
Z góry dzięki xDD
Na razie będzie leciało od września na CW, więc na polską premierę przyjdzie nam pewnie trochę poczekać :)
Ale to ma być coś w stylu True blood? I czy mi się wydaje czy seriale o wampirach zyskują coraz więcej na popularności?
"Vampire diares" ma być bardziej dla nastolatków (tak mi się wydaję) a kręcone jest to na postawie cyklu książek o tym samym tytule.
Pewnie jak dorwę pierwsze odcinki to obejrzę, ale chyba poszukam w necie jakichś informacji bo true blood jest strasznie w moim typie i nie mogę się doczekać kolejnego sezonu, ale chyba nie jest to serial przeznaczony dla nastolatków, zresztą poczekamy zobaczymy..
Moim zdaniem to nie będzie takie słodkie i kolorowe jak może się komuś wydawać.Może to nie będzie takie jak "True Blood" ale mam nadzieje że to naprawde będą prawdziwe wampiry :))
A poza tym jak nie chce ci się żyć to lepiej idź pooglądaj królika bugs'a :)) Dobrze ci zrobi^^
Ok, ale przyznam, że jak ja też słyszę 'dla nastolatków' to mam ochotę rzygać..
Acha no i po obejrzeniu zapowiedzi- to taka gorsza wersja "Buffy" jak dla mnie.. Tamten serial jak byłam w podstawówce naprawdę mnie wciągał a ten jakiś typowo miłosny się zapowiada..
Chyba jednak poczekam aż na hbo puszczą kolejny sezon true blood :P
http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,6696399,Vampire_Diaries___zobacz_zapowiedz_ser ialu_.html
to jest zapowiedź tego serialu, wygląda na całkiem fajny...
O psia marchewka!
One Tree Hill, The O.C, Gossip Girl wampirzej konwencji. Można by jeszcze dodać mix Mónlajtu i Tłajlajtu...
Obejrzeć to i obejrzę, ciekawe ile odcinków wytrzymam.
W każdym razie zapowiada się słabo.
A moim skromnym zdaniem serial będzie całkiem spoko i zamierzam go obejrzeć. Ja nie będę czekał, aż będzie w naszej telewizji, tylko będę na bieżąco ściągał z sieci i oglądał z napisami.
No mi niestety aż tak się nie spieszy, zresztą czekają mnie poprawki, więc i tak nie miałabym kiedy obejrzeć. Ciekawi mnie tylko na jakim kanale będzie to wyświetlane..
era-skoro ci się nie podoba to nikt ci nie każe tego oglądać proste xP
Każdy ma inny gust :P Ktoś to obejrzy a ktoś nie.
Valmont 3-popieram cię :))