Zaczne od tego że jesienią na antenie amerykańskiej telewizji CW ma być emitowany serial "The Vampire Diaries"(Pamiętniki Wampirów) i tu pytanie do was :))
Może ktoś przeczytał gdzieś czy ten serial będzie w polskiej telewizji??
A jak tak to kiedy??
Z góry dzięki xDD

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
dark_angel94_15

Na razie będzie leciało od września na CW, więc na polską premierę przyjdzie nam pewnie trochę poczekać :)

olciaxp

Ale to ma być coś w stylu True blood? I czy mi się wydaje czy seriale o wampirach zyskują coraz więcej na popularności?

dark_angel94_15

"Vampire diares" ma być bardziej dla nastolatków (tak mi się wydaję) a kręcone jest to na postawie cyklu książek o tym samym tytule.

olciaxp

Pewnie jak dorwę pierwsze odcinki to obejrzę, ale chyba poszukam w necie jakichś informacji bo true blood jest strasznie w moim typie i nie mogę się doczekać kolejnego sezonu, ale chyba nie jest to serial przeznaczony dla nastolatków, zresztą poczekamy zobaczymy..

xellos

Jak słyszę, 'dla nastolatków', to mi się już totalnie wszystkiego odechciewa. Nawet żyć.

era

Moim zdaniem to nie będzie takie słodkie i kolorowe jak może się komuś wydawać.Może to nie będzie takie jak "True Blood" ale mam nadzieje że to naprawde będą prawdziwe wampiry :))
A poza tym jak nie chce ci się żyć to lepiej idź pooglądaj królika bugs'a :)) Dobrze ci zrobi^^

dark_angel94_15

Ok, ale przyznam, że jak ja też słyszę 'dla nastolatków' to mam ochotę rzygać..
Acha no i po obejrzeniu zapowiedzi- to taka gorsza wersja "Buffy" jak dla mnie.. Tamten serial jak byłam w podstawówce naprawdę mnie wciągał a ten jakiś typowo miłosny się zapowiada..
Chyba jednak poczekam aż na hbo puszczą kolejny sezon true blood :P

dark_angel94_15

http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,6696399,Vampire_Diaries___zobacz_zapowiedz_ser ialu_.html

to jest zapowiedź tego serialu, wygląda na całkiem fajny...

efka84

O psia marchewka!
One Tree Hill, The O.C, Gossip Girl wampirzej konwencji. Można by jeszcze dodać mix Mónlajtu i Tłajlajtu...
Obejrzeć to i obejrzę, ciekawe ile odcinków wytrzymam.
W każdym razie zapowiada się słabo.

era

A moim skromnym zdaniem serial będzie całkiem spoko i zamierzam go obejrzeć. Ja nie będę czekał, aż będzie w naszej telewizji, tylko będę na bieżąco ściągał z sieci i oglądał z napisami.

Valmont_3

No mi niestety aż tak się nie spieszy, zresztą czekają mnie poprawki, więc i tak nie miałabym kiedy obejrzeć. Ciekawi mnie tylko na jakim kanale będzie to wyświetlane..

era

era-skoro ci się nie podoba to nikt ci nie każe tego oglądać proste xP
Każdy ma inny gust :P Ktoś to obejrzy a ktoś nie.
Valmont 3-popieram cię :))

dark_angel94_15

To będzie gorsze od Zmierzchu...chociaż w sumie nie wiem czy może być gorsze...na razie jest tylko kilka odcinków na próbę, ale niestety sądzę, że jak będzie podobne do Zmierzchu to będzie miało oglądalność jak diabli, i stacja zamówi więcej odcinków.