Jakie są wasze ulubione filmy, które lecą notorycznie co rok w okresie świątecznym? Ja najbardziej uwielbiam oglądać wtedy Szklaną Pułapkę :)
Dla mnie najlepsza są obie części kultowego już chyba "Kevina".Nadal mnie śmieszą.Często również w święta pokazywany jest film"Jak rozpętałem II wojnę światową" który również się mi podoba.
Szklana pułapka, Kevin i Shrek rządzą:D:D Swoja droga muszę się w końcu zapoznać z ofertą kanałową na święta, zwłaszcza że przed tv najlepiej odpoczywam od rodzinki...
Dla mnie to jest chore że cały czas lecą jedne i te same filmy. Na święta powinno być dużo premier i światowych hitów a nie w kółko ta sama melodia. Mogę coś oglądec max 2 razy ale nie więcej. Nie uznaje też twierdzenia że takie filmy jak "Kevin", "szklana pułapka" itp. to obowiązkowe pozycje na święta. Jak już mają je puszczac to przed połódniem czy coś a w Wigilię i Boże narodzenie coś nowego. Przeglądałem sobie dzisiaj program i z nielicznymi wyjątkami to ogólnie słaby w tym roku poziom filmów w TV.
No ok, rozumiem Cie, ale przyznam, że akurat ja lubię kilka filmów i bez nich nie wyobrażam sobie świat, a do tego w wigilię i tak pewnie u mnie nie da rady obejrzeć tv, więc muszę nagrać to co chcę obejrzeć.. Więc cieszę się, że akurat 24.12 jest jak dla mnie niewiele filmów- to po nagraniu obejrzę sobie je w nocy:)
Mówisz tak jakby święta trwały miesiąc. To tylko 3 dni, a w TV już od dawna nie ma nic ciekawego, i to przez cały rok. Jak znajdę przez 12 miesięcy z 10-12 filmów dobrych, których nie oglądałem w TV to jest dobrze. Mniej więcej 1 film na miesiąc jakiś jak znajdę, który jest w miare dobry i którego nie widziałem to już nie jest źle.