No i doczekalismy się 2 seri The O.C w TVN, miejmy nadzieje, że będzie równie ciekawa i ekscytująca jak 1:))
Już po dzisiejszym 1 odcinku muszę stwierdzić, że będzie się wiele działo i bohaterowie nie pozwolą się nam nudzić.
A wy co o tym sądzicie??Jak myślicie jak się to w szytsko rozegra?? Co się stanie z Seth'em, Summer Ryan'em no i Marissa.

FoxLady

ja wiem ;)... wiec Ci nie zepsuje oglądania... i nie 2 sezon nie jest lepszy od 1 :)

Aintha

No to musze koniecznie wszystko oglądnąć odcinek po odcinku. Bo bardzo mnie zaciekawiła twoja wypowiedź, o tym że to 1 seria jest lepsza!!
P.S.
Chociaż powiedz czy będzie ciekawie w 2 serii:))

FoxLady

Będzie ciekawie :), ale zastanawialiśmy się ze znajomymi kiedy im się skończą pomysły :D myślę, że po 3 sezonie :D

Aintha

No to dobrze że bedzie fajnie:)
Mnie sie obiło gdzieś o oczy że są już 4 serie. Tak więc chyba nadal maja pomysły:)

FoxLady

4 się dopiero zacznie we wrześniu :)

No cóż :D jak zobaczysz pewne fragmenty 2 :D to wymiękniesz :D to fakt :D

Aintha

Mów mi jeszcze:))Już nie mogę się doczekac kolejnego odcinka!!!
Zrobiłaś świetną reklame 2 serii:))

FoxLady

hehehehe :)

Aintha

A oglądałaś 2 lub 3 serie? Ja przeczytałam gdzieś co stanie się w ostatnim odcinku 3 serii, (nie chcę zdradzać zakończenia, jeśli ktoś nie wie i nie chce wiedzieć), ale nie wiem czy to prawda, więc jeśli wiesz o czym mówię możesz mi odpowiedzieć?

Centka

Pierwsza seria moim zdaniem jest najlepsza, choć dwie następne prawie w niczym jej nie ustępują;). Jednak mnie martwi to co wydarzyło się pod koniec 3 sezonu (widzę, że niektórzy są trochę zorientowani w temacie;) ) i fakt jak wpłynie to na obsadę oraz sam serial. The O.C. nie bedzie już takie same bez tej jednej z głównych ról.

FreeSoul1988

Kucze widzę że też już masz za sobą 3 serie!! A ja czytajac wypowiedzi jestem coraz bardziej ciekawsza tego co stanie się w kolejnych odcinkach!!!Juz nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!!
Pozdrawiam:)

Centka

Hej:)
niestety oglądałam jedynie 1 serię no i dzisiejszy 1 odcinek 2 serii.
Co do zakończenia 3 serii to jeśli możesz to napisz mi na moim blogu,bo jestem bars ciekawa tego.
Pozdrawiam.

Centka

Do Centka: tak ogladalam wszystkie odcinki i tak dobrze myslisz co myslisz :), ale za to bedzie cos swieżego i nowego :) przynajmniej tyle. Podobno 4 sezon ma się skupić na młodszych mieszkańcach O.C.

Aintha

Więc czekamy na kolejne serie tego wspaniałego serialu w naszej telewizji i oby duuuużo ciekawych odcinków były:)

FoxLady

są ciekawe... ale ma też słabsze momenty :)... w sumie to wszelkie dramaty i tak się nie umywają do tych, które maja bohaterowie "Mody na sukces" :D

Aintha

Mody na sukces nic nie przebije to kultowy serial:p nie trzeba ogladać każdego odcinka żeby wiedzieć co sie dzieje w serialu!
A tak na marginesie wyobraź sobie jak by tak nakręcić tyle odcinków The O.C,chyba bysmy sie zanudzili:)

FoxLady

wczoraj był 2986 :) ale pamieta, że Moda na sukces trwa tylko 20 minut :), czyli 1 odcinek OC = 2 MnS :)))))

Aintha

No tak to iż Moda trwa tylko 20 min to dośc istotny fakt:) I nie chciała bym raczej żeby odcinek OC trwał 20 min to stanowczo za krótko!!!

FoxLady

doczekaliśmy sie, pytanie czu puszcza 3 cia i ewentualnie 4 ta jak bedzie skonczona. Druga jest bardzo ciekawa mam na kąpie, i pocztek trzciej. Akcja sie szybko sie rozwija, muzyka tak samo genialna, powstaja problemy o których nawet by sie nie pomyslalo. Licze że nie zrobia numeru i nie dadza 3 serii, bo drugiej zakonczenie jest na swoj sposob straszne, ale i piekne i ta piosenka Hide and Seak...

pyzy

Zgadzam się z tobą co do zakończenia 2 sezonu, jest świetne. Z resztą w 3 wynikną z niego niezłe kłopoty dla bohaterów. A muzyka jest świetna w całym serialu. Te pięć składanek, które powstały obfitują w całkiem niezłe kawałki;)

FreeSoul1988

jednym słowem doczekalismy się świetnego serialu ze świetną muzyczką :))

FoxLady

ludzie z forum OC powiadaja, że 3 też puszczą :)

oliina

No to suuper oby wszystkie puścili:) będzie co oglądać!!