A lud jednogłośnie odpowiada Ci, że nie będzie - nie widzisz tego...
Chłopie przecież trzeba podpisać kontrakt z lektorem Mody na sukces na następne 1000 odc. - ten to kasę trzepie:D Więc nie ma już floty na lektorów:P
Brak umiejętności lub raczej chęci czytania u 15 latka jest zatrważająca...
Powiedz mamie by siedziała koło Ciebie i czytała Ci napisy jak tak "lektora" potrzebujesz...
Nie pytałbym sie o lektora moczypędzie gdyby moje DVD odczytywało napisy, niestety się coś zwaliło i teraz ich nie odczytuje. Nie znasz powodów moich pytań nie dawaj upośledzonych odpowiedzi.
Co to masz za szmelc. Każdy film dvd, ma już wkomponowane napisy, nie można ich nie mieć<śmiech na sali. A jeśli masz dvd które czyta Divx to napewno czyta napisy! No chyba że seryjnie masz gówno z bazaru, do którego trzeba osobne płyty z napisami i osobne z filmami. A jeśli ktoś nie zna Twoich powodów to może byś tak sprecyzował swoje pytanie już przy zakładaniu tematów <śmiech na sali.
Ty posrany debilu nikogo to nie musi obchodzic jakie mam powody ale jak uposledzone dzieci pieprza glupoty to potem trzeba wyjasniac. Pytanie zostalo jasno sprecyzowane czy ten film bedzie z lektorem, a dostałem odpowiedz że szkoda czasu na ogladanie kolejnego kiczowatego filmu z serii AP. Potem zaczales cos pieprzyc o modzie na sukces więc najpierw się naucz czytac ze zrozumieniem a dopiero potem zacznij pisac.
Człowieku to jest forum, a ono służy do dyskusji. To nie idiotyczny quiz na który odpowiadać trzeba jasno, krótko i zwięźle. Twoje emocje tutaj skaczą w górę, wrzuć na luz i zapoznaj się szerzej z pojęciem "forum".
Ta cześć wyjdzie na polski rynek w styczniu, zapewne z lektorem - zbuntowana młodzież (pewnie są wyjątki), do której kierowany jest ten film nie lubi czytać.
Najsensowniej będzie jeśli napiszesz maila do dystrybutora American Pie -
www.timfilmstudio.com.pl/o_nas.php. Dostaniesz 100% poprawną odpowiedź i zaspokoisz swoją ciekawość.