Witam. Wiem, że temat może się już powtarzać, ale ciężko jest mi znaleźć odpowiednie informacje. Czy ktoś z was mógłby mi polecić jakieś fajne anime(film-nie całą serie) typu Vampire Haunter D: Bloodline (z podobną kreską)? Może być również coś typu Vexille(,ale odpada wszystko z kreską podobną do Akiry).
Dzięki z góry za pomoc.
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli przez kreskę podobną do Akiry. Chodzi o to że jest stara czy nie odpowiada ci styl w jakim narysowane są postaci? Z pełnometrażówek od siebie polecam Perfect Blue, Grobowiec świetlików, Millennium Actress, Ninja Scroll, Rodzice chrzestni z Tokio, O dziewczynie skaczącej przez czas, pierwszego Vampire Hunter D, Ghost in the Shell i filmy Miyazaki'ego.
Ja tam polecam "Hellsing" jak dotąd jedyny serial anime jaki dotąd widziałem więc znawca tego gatunku ze mnie żaden lecz... Naprawdę dobrze się to ogląda.
Oglądałem Hellsinga ;D całkiem niezły jest, ale tak jak już potwierdził mój poprzednik, mnie interesują filmy, a nie OVA.
ShadowDrake: No właśnie chodzi mi o kreskę- w Akirze jest stara i zupełnie mi się nie podoba.