Ponieważ każdy ma w sobie coś z dziecka (no może nie każdy ale nie wchodźmy w szczegóły :P).

Oglądam prawie cały Disney Channel, no może prócz poranków z myszką Miki i Braci Jonas.
Moje Ulubione:
Przygody Timmy'ego
Brenda i pan Whiskers <--- odcinek z małpą z kosmosu genialny. ;]
Wymmienicy <--- Tajna sztuka walki mistrza Zenka
Fineasz i Ferb <--- Świetny odcinek z kołnierzem dla dziobaka.

Z Cartoon network:
Billy i Mandy <---- Majstersztyk, Niestety mało sezonów i późno w nocy puszczają.
http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/17931/billy-i-mandy_15c-go-kart-3000/

Zło w potrawce <---- Odcinek "korek" to trzeba zobaczyć... Również mało sezonów i również tylko w nocy.
http://adam.owczarz.wrzuta.pl/film/9zYPkdgUGGg/zlo_w_potrawce_-_korek_cz.1

No i Chowder którego chyba nie muszę przedstawiać :P

Na razie tyle.
Simsonów i podobnych nie wymieniam, bo wiadomo.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kajzer

Witam również oglądam bajki i je lubię. Przyciągają jak magnez. Też lubię
Disney Channel Brenda i pan Whiskers, Hannah Montana, filmy też mają fajne.
Cartoon Network kiedyś oglądałem. Nie wspomniałeś jeszcze o Fox Kids, potem
Jetix a teraz Disney XD. Z tego kanału lubię Ludwiczka, Dzieciaki z klasy
402 i kilka innych. Oglądałem też H2O zanim je zdjęli. Pozdrawiam :-)

Kajzer

No tego Disney Channel nie oglądam ale... Cartoon network to jest coś jak tylko lecą "Niezwykłe Przypadki Flapjacka" to zasiada przed telewizorem! jestem zagorzałym fanem po prostu! Kapitan Knykieć, cukrowa wyspa i bańka :) Jeszcze jak leci to Edki sobie zobaczę. A no i "Chowder" oczywiście! nie znoszę za to "Wyspy Totalnej Porażki" głupie to jakieś.

Kajzer

Mimo ze mam juz par lat na karku bajki ogladam bardzo chetnie. Mozna sie fajnie odstresowac. Najczesciej ogladam disney channel i minimi:)

Kajzer

Bajki, jasne :D
Jeśli chodzi o kanały 'przeznaczone dla dzieci' to na nce jest ich sporo, ale najczęściej to nickelodeon i cn:P
no poza tym to, wiem, że anime to oddzielny gatunek, ale jako że rysunkowy to podłącze pod ten temat więc dochodzi jeszcze axn sci-fi:)
A Billy i Mandy są naprawdę świetni:)

xellos

ale z was dzieciaki!!!Nie żartuje też czasem oglądam;b