Ponieważ każdy ma w sobie coś z dziecka (no może nie każdy ale nie wchodźmy w szczegóły :P).
Oglądam prawie cały Disney Channel, no może prócz poranków z myszką Miki i Braci Jonas.
Moje Ulubione:
Przygody Timmy'ego
Brenda i pan Whiskers <--- odcinek z małpą z kosmosu genialny. ;]
Wymmienicy <--- Tajna sztuka walki mistrza Zenka
Fineasz i Ferb <--- Świetny odcinek z kołnierzem dla dziobaka.
Z Cartoon network:
Billy i Mandy <---- Majstersztyk, Niestety mało sezonów i późno w nocy puszczają.
http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/17931/billy-i-mandy_15c-go-kart-3000/
Zło w potrawce <---- Odcinek "korek" to trzeba zobaczyć... Również mało sezonów i również tylko w nocy.
http://adam.owczarz.wrzuta.pl/film/9zYPkdgUGGg/zlo_w_potrawce_-_korek_cz.1
No i Chowder którego chyba nie muszę przedstawiać :P
Na razie tyle.
Simsonów i podobnych nie wymieniam, bo wiadomo.
Witam również oglądam bajki i je lubię. Przyciągają jak magnez. Też lubię
Disney Channel Brenda i pan Whiskers, Hannah Montana, filmy też mają fajne.
Cartoon Network kiedyś oglądałem. Nie wspomniałeś jeszcze o Fox Kids, potem
Jetix a teraz Disney XD. Z tego kanału lubię Ludwiczka, Dzieciaki z klasy
402 i kilka innych. Oglądałem też H2O zanim je zdjęli. Pozdrawiam :-)
No tego Disney Channel nie oglądam ale... Cartoon network to jest coś jak tylko lecą "Niezwykłe Przypadki Flapjacka" to zasiada przed telewizorem! jestem zagorzałym fanem po prostu! Kapitan Knykieć, cukrowa wyspa i bańka :) Jeszcze jak leci to Edki sobie zobaczę. A no i "Chowder" oczywiście! nie znoszę za to "Wyspy Totalnej Porażki" głupie to jakieś.
Mimo ze mam juz par lat na karku bajki ogladam bardzo chetnie. Mozna sie fajnie odstresowac. Najczesciej ogladam disney channel i minimi:)
Bajki, jasne :D
Jeśli chodzi o kanały 'przeznaczone dla dzieci' to na nce jest ich sporo, ale najczęściej to nickelodeon i cn:P
no poza tym to, wiem, że anime to oddzielny gatunek, ale jako że rysunkowy to podłącze pod ten temat więc dochodzi jeszcze axn sci-fi:)
A Billy i Mandy są naprawdę świetni:)