Czytałem pewien artykuł, że może dojść do spinoff'u "Świata według Bundych". Projekt miał zainicjować David Faustino (serialowy Bud), a reszta "rodziny" ( Sagal, Applegate, O'Neill) była nim zainteresowana. Powszechnie wiadomo, że aktorzy prywatnie darzą się sympatią, więc może coś z tego wyniknie. Czy ktoś się orientuje czy podjęto jakieś kroki w tym kierunku?
Pozdrawiam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Brehen

Już przestały bawić mnie takie seriale.

Gasza1910

Bundy są super. A tak swoją drogą, zaproś do znajomych. To ja, czarny parias ;)

Brehen

Poprosze link do strony.

Ruben_fw

Nie mogę go wstawić, chyba to niezgodne z regulaminem. Wpisz w wyszukiwarkę "bud bundy spin off". Jest tam sporo artykułów.

Brehen

Lepiej żeby do tego nie doszło. Ten serial i tak miał za dużo odcinków, a nakręcenie jakiegoś spin-off tylko popsułoby miłe wspomnienia związane z tym serialem, który pozostanie klasyką sitcomu, podobnie jak "Przyjaciele" czy "Wszyscy kochają Raymonda".

underground73

Ja tam jestem fanem serialu. Jeśli spin off byłby słaby, po prostu bym go zaniechał. Ale szansę można dać. Krzywdy nikomu nie będzie.

Brehen

Kiedyś na insta Davida Faustino przeczytałam, że muszą załatwić jakieś sprawy prawne (coś takiego, nie jestem pewna). Post był chyba z sierpnia 2015.

Brehen

Było mineło
Na Polsacie niektóre odcinki były nie po kolei