Od jakiegoś czasu szukam ciekawego serialu, przeglądam wypowiedzi,czytam propozycje i zawsze znajduje sie w propozycjach Lost, Gra o tron i Dexter. Nie ważne czy ludzie szukają serialu, kryminalnego, sensacyjnego czy też sf.
Strasznie ograniczony ten repertuar propozycji.
Dobrze dla mnie że trafiłam na zupełnie innym portalu na człowieka który na prawdę dał mi pełen wachlarz przeróżnych seriali i mogę coś sobie wybrać w moim stylu.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
brgoss

Zależy jakie seriale lubisz. Ja jedynie moge zaproponowac cos o przetrwaniu bo takie uwielbiam.

brgoss

Bo to są takie "kultowe" propozycje, łatwo dostępne, z każdym można o nich pogadać i myślę, że z powodu swojej ogromnej popularności każdemu długo zostają w pamięci i nawet nie trzeba się zastanawiać, żeby je gdzieś na forum przywołać. Też mi się wydaje, że to pójście na łatwiznę, bo te seriale są tak znane, że każdy się orientuje o czym mniej więcej są i czy chce się za takie "tasiemce" zabierać. Seriali produkuje się ogromne ilości i dla każdego się znajdzie coś fajnego, tylko jak coś jest mało znane i jeszcze gorzej dostępne, to ciężko nawet o tym usłyszeć.

brgoss

Ja chętnie Ci coś polecę, tylko powiedz czego szukasz.

kasiowos

Najlepsze seriale które mi się podobały z tych nowszych to Grimm, Magazyn 13, Eureka,Supernatural,haven,partnerki,mentalista,impersonalni,czarna lista. Oj dużo już oglądałam, boję się że nic dla mnie już nie ma:(

brgoss

Coz ja moge Ci jedynie cos ze starych seriali polecic.nowych wlasciwie nie ogladam.

iza198444

super!ja wole stare, ale oby były gdzieś do zdobycia, bo na Misje w czasie czy kojaka to poluje od lat i nic:(

brgoss

Okej,a jakiego rodzaju seriali szukasz?

iza198444

może być thriller, kryminał, sensacja, fantasy, oby dobry i miał więcej niż 2 sezony. Nie lubie seriali które są anulowane i nie mają zakończenia.
Dziękuję za zainteresowanie :)

brgoss

Z tych,co sama lubilam i ogladalam:"Robin z Sherwood","Przygody Sherlocka Holmesa","Dellaventura","Starsky i Hutch",'Columbo','Magnum'

brgoss

Ja aktualnie na pulsie 2 oglądam taki thriller ZOO słyszałaś? Premiera w tv była niedawno a kolejny odcinek już w sobotę o 20:00. Może akurat Cie zaciekawi mnie wciągnęło:) Tu masz krótki opis o czym to jest: "Na całym świecie dochodzi do niewytłumaczalnych i wcześniej niespotykanych ataków zwierząt. Jackson Oz - badacz zachowań zwierząt – wraz z kilkoma innymi osobami zostaje zwerbowany do tajemniczego projektu. Jego celem jest odnalezienie przyczyny ataków i przeciwdziałanie eskalacji problemu. Czas działa na ich niekorzyść. W najgorszym wypadku agresywne zwierzęta mogą przejąć władzę na Ziemi. Czy uda im się to powstrzymać?"

brgoss

'Dempsey i Makepace','Napisala:morderstwo','Prawo miecza','Hardcastle i McCormick','Randall i duch Chopkirka','Rewolwer i melonik'

iza198444

Oj tak :) Robin z sherwood sherloka, starskiego, colubmo i Magnum ogłądałam i są super:) nawet mam je w swojej kolekcji domowej:)
Będę polowała na Randall i duch Chopkirka i Hardcastle i McCormick ale obawiam się że na necie są niedo zdobycia :(

iza198444

Ale jestem Ci wdzięczna ! Właśnie oglądam "Randall i duch Chopkirka" Niestety jedynie w marnej wersji mp4 :(
innej nie ma, a o Hardcastle i McCormick to mogę zapomnieć :( nie do zdobycia.
Uwielbiam takie filmy! a te dwa jakoś mi umknęły. DZIĘKUJĘ Ci. Trzymaj kciuki by udało mi się jakoś dorwać te seriale.

brgoss

Nie ma sprawy:-)Napewno bede trzymala kciuki!pogrzebie w pamieci i chetnie podrzuce jeszcze pare tytulow;-)

brgoss

'Cagney i Lacy','Wedrowiec','Niebespieczne ujecia','Zar tropikow','Matlock','Aniolki Charliego','Prawo Burke'a'...

brgoss

'Niesmiertelny','Policjanci z Miami','Gliniarz i prokurator','Na wariackich papierach','Poirot','Znak Rozy','Druzyna A','McGyver','Jedwabne ponczoszki'

brgoss

'McCall(aka Equalizer)','Swiety','Partnerzy',Diagnoza morderstwo','Nieustraszony','Kon ktory mowi','Cobra'-stary,polski.

brgoss

'Ulice San Francisco','Potępieniec','Hawaje 5-0 (te stare)','One west waikiki','Paradise znaczy raj','Renegat','Statek milosci','Bar Widmo'

iza198444

Same perełki! połowę z nich znam, pamiętam z dawnych lat i baaardzo chętnie bym je wszystkie obejrzała.
Niestety, nie ma szans zdobyć tych seriali nigdzie. Np. "Diagnoza morderstwo" nigdzie nie ma 2 ostatnich sezonów.
Hawaje 5-0 jedynie na zagranicznych torrentach,brak lektora i napisów pl. to samo z Renegatem, Statkiem miłości.
Magnuma mam w swojej kolekcji jak i Columbo, ale to niewiele jak na taką plejadę seriali:)

brgoss

Tak,to fakt:-)

brgoss

Seriale jak najbardziej godne polecenia, więc może znajdziesz coś dla siebie :)

Banshee
Heroes
Band of Brothers
Sense8
The Leftovers
Mob City
Homeland
The Affair
One Tree Hill

brgoss

Justified: Bez przebaczenia (2010)
Oddział duchów (2005)
Bestia (2009)
Jo (2013)

martyna029

Dzięki za propozycje. Jednak seriale które mają 1 sezon to jak zjedzenie jednego okienka czekolady. Starcza Wam?:)

brgoss

Justified ma kilka sezonów. Wg mnie jest niesamowity i gorąco go polecam.
Pozostałe faktycznie są krótkie, ale też fajne.