Witam wszystkich. Szukam serialu jako, że wiele już widziałem trudno mi coś dla siebie znaleźć, więc moje wymagania nie będą duże... Zależy mi tylko na tym by serial miał spójną, ciekawa fabułę, barwne i interesujące postacie i ogólnie żeby akcja w serial potrafił mnie wciągnąć nie na jeden odcinek dziennie tylko nawet kilka.
Jedynie czego nie chce widzieć to żadnych sc-fi, seriali o wampiach, wilkołakach itp..
Z seriali, które widziałem i sobie wysoko cenie mogę śmiało wymienić:
-Dexter
-Gra o tron
-The Killing
-Sons Of Anarchy
-Banshee
-Wikingowie
To takie moje ulubione seriale, które naprawdę mocno mnie wciągnęły, szczególnie pierwsze 4. Poza tym widziałem już:
-The Following
-Ray Donovan
-Ściagana
-The Bridge
-Homeland
-Lost
-Gomorra
-Mentalista
-The Leftovers
-Fargo (Też dobry serial)
-True Detective
-White Collar
-Luther
-Breaking Bed
-Hannibal
-Prison Break
Jak widać trochę już oglądnąłem, więc teraz ciężko coś mi znaleźć, głownie były to seriale kryminalne ale ostatnio mimo oglądnąłem Gre o tron oraz Wikingów i taki typ seriali też przypadł mi do gustu dlatego zastanawiam się nad Spartakusem. Czy ktoś kto go już oglądał może mi powiedzieć czy warto? I jak to jest dokładnie bo widzę, że są tak jakby 3 części, one są ze sobą ściśle połączone i wydarzenia z pierwszej są kontynuowane w drugiej czy każda to osobna historia?

Wymieńcie też inne seriale, które waszym zdaniem mogą przypaść mi do gustu.

Pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Darryl_2

Polecam:

Utopia
The Wire
Daredevil
Sherlock
Miasteczko Twin Peaks
Peaky Blinders
PitBull
Fargo

Co do Spartakusa to są 4 sezony. I tak są ciągłością.

Darryl_2

Rzym
Zakazane Imperium
The Killing
Kompania Braci
Pacyfik
Most Nad Sundem