Napisz co teraz oglądasz w telewizji!
Serial, film, koncert?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
El_Usurpador

telewizja kłamie :) ogladam TV raczej wtedy kiedy leci jakis dobry film... no i niestety te powalone reklamy które ciągle przerywaja seans :/

El_Usurpador

Ja sobie oglądam Stand Alone Complex. Nie w telewizji, na kompie. TV nie ogladałem od tygodnia (czyli od tego słynnego meczu polskiej reprezentacji). Jutro kolejny mecz! Do boju Pooolskooooo!!!

El_Usurpador

Ja rowniez ogladam malo TV gdyz nie ma w niej nic ciekawego :| .Chyba jedynym serialem ktory narazie warto ogladac to Lost [wielkie szczescie,ze na TVP1 nie ma reklam !!].Sporadycznie ogladam filmy poniewaz wszystkie sie powtarzaja a ja szukam nowosci...ostanio bardzo mi sie spododbal film "Osada" [The Village] wyemitowany przez TVP1.

slothhz

teraz nie ale wczoraj ogladałam ace ventura- zew natury na kompie , a wczesniej queen at wemblay na video

El_Usurpador

No cóż...telewizja...nic ciekawego nie leci..tak jak w kinie..październikowe nudy..jestem kibicem piłki nożnej i jedynie to ostatnio oglądam czyli mecze ligi mistrzów...jedynym filmem ostatnio który obejrzałam to był japoński horror Infekcja...to kino jest naprawde niezłe...konwencja i scenariusz filmy nawet ciekawy...jedynie trochę technika i efekty specjalne gorsze..

El_Usurpador

W telewizji juz dawno nic nie ogladalm dobrego. Nie sorki "Starsy i Hutch" w miare fajne A odkad tvn nie emituje na razie 3 sezonu "Cold Case" i "Without a trace" to raczej nic nie ma ciekawego ;)