we wtorek 28.02 w tv beda dwa filmy ktore od dawna chce obejrzec czyli "Cienka czerwona linia" i "Niebezpieczne zwiazki".Problem w tym,ze godz. emisji "nachodza" na siebie.Ktory film jest lepszy?Ktory wybrac?Poradzcie mi;)

nomiczek

Ja nie oglądałem obydwóch, ale obejrze " Niebezpieczne związki " . Wydaje mi się być lepszy :-)

użytkownik usunięty
nomiczek

Polecam "Cienką czerwoną linię". Warto obejrzeć.

nomiczek

Cienka czerwona linia to bardzo dobry film.Polecam

Pozdrawiam

aanka

tez mam taki dylemat ale jednak obejrze Cienką czerwoną linie bo lubie filmy wojenne

nomiczek

Zajrzałam do twoich "Ulubionych" i wydaje mi się, że bardziej do gustu przypadną ci Niebezpieczne związki, choć bez wątpienia oba filmy są warte obejrzenia
pozdrawiam :)

MyWay

Dzieki za odpowiedz:)ale dalej nie wiem co wybrac ale sklaniam sie do "cienkiej czerwonej lini" bo cos wybrac trzeba.mam nadzieje,ze to dobry wybor;)choc do jutra wiele sie moze zmienic i kto wie moze zadnnego nie obejrze bo zasne(czasem mi sie to zdarza nawet o tak wczesnych porach);)

nomiczek

Najlepiej nie ogladaj żadnego, bo potem będziesz sobie wyrzucać, ze dokonałas złego wyboru. Poza tym mozesz sie pocieszać, ze nie chodzi o złapanie króliczka, lecz gonienie go (tj. czekanie do kolejnej emisji). Zdrowia zyczę.

nomiczek

Najlepiej nie ogladaj żadnego, bo potem będziesz sobie wyrzucać, ze dokonałas złego wyboru. Poza tym mozesz sie pocieszać, ze nie chodzi o złapanie króliczka, lecz gonienie go (tj. czekanie do kolejnej emisji). Zdrowia zyczę.