Poszukuję dobrego zakończonego już serialu. Nie interesuje mnie nic co wciąż jest emitowane w tv. Najlepiej, żeby to był serial skończony zgodnie z planem, a nie przerwany z powodu słabej oglądalności. Do tej pory obejrzałem Breaking Bad,Lost, Prison Break, The Wire,Sopranos, Rome, Latający Cyrk Monthy Pytona, The Killing, American Horror Story, Boss, Pitbull, 24 godziny, Zakazane imperium, Californication, Sons of Anarchy, Kompanię braci.
Skins ( polecam 2 pierwsze sezony, bo reszty nie oglądałam, więc się nie wypowiadam :)
Fargo
In the flesh (przerwany z powodu braku funduszy, szkoda bo świetny serial)
A tak na marginesie, polecasz może Sons of Anarchy, zastawiam się czy oglądać ale jakoś nie mogę się zdecydować.
Fargo nie jest jeszcze zakończonym serialem, w tym roku ma wyjść drugi sezon.
Skins to raczej nie moja bajka, ale za to In the flesh zapowiada się całkiem nieźle
Co do SoA to polecam, bo jest wielu ciekawych bohaterów, charakterystyczny klimat i bardzo dobry soundtrack. Serial wciągający, praktycznie cały czas coś się dzieje, jedynie zakończenie mnie nie usatysfakcjonowało.
Sześć stóp pod ziemią (najlepsze zakończenie serialu ever)
House
Detektyw (każdy sezon to inna historia podobnie jak Fargo)
Wataha
Glina
Polecam też wpis : http://www.filmweb.pl/user/Pauleta/blog/548204-Seriale+%28te+prawdziwe%29
Czytam te kilka odpowiedzi i widzę, że jednak zapomniałem wymienić sporo obejrzanych przeze mnie seriali. Między innymi Six feets under należy do nich i to chyba jedyny serial od HBO na którym się tak wynudziłem, jedynie pierwszy sezon był znośny.
Wielkie dzięki za ten link do bloga, bo jest tam wiele pozycji, z którymi nie miałem styczności, a uchodzą w wielu kręgach za te najlepsze więc bardzo prawdopodobne, że znajdę tam coś dla siebie.