Czy ktoś tutaj ogląda może 'Ostry Dyżur'? Podzielcie się swoimi opiniami i wrażeniami;)
Ja osobiście uwielbiam ten serial. Niestety nie mogę oglądać go codziennie (wtorek i środa mam angielski a w poniedzialek co drugi tydzień spotkania do bieżmowania). Co się działo w odcinkach emitowanych 9 i 10 października ?

GoodRiddanceNatalie

Wczoraj 10. 10.
murzyn został wysłany za miasto na praktyki. To było takie zadupie, że nie mieli tam wcele lekarza tylko pielęgniarkę. NIkt nie chciał się u niego leczyć bo jest czarny. Ale w końcu niektórzy się przekonali do niego - leczył dziweczynkę chorą na cukrzycę...
to tak w skórcie bo też nie widziałam całego.

GoodRiddanceNatalie

To był kultowy serial, ale teraz - jak większość ekipy odeszła i kiepściutko. Jak był dostępny w telewizji ogólnokrajowej to zawsze oglądałam, ale teraz to powtórki lecą(i tak nie mam tvnsiedem). Już nie pamiętam ile razy widziałam każdą serię (ale conajmniej 3razy). Nawet sobie kupiłam "ER" na DVD od 1 do 5 serie. Także widziałam kilka odcinków z nowych serii na Prosieben (osobista uwaga: to juz jest inny serial tylko ze starym tytułem i kilka znajomych twarzy, a reszta jest... milczeniem). W Stanach to już 13 serię puszczają- czasami se w necie poczytam co se zdarzyło w odcinkach dalszych.
P.S. Moim zdaniem najlepsza jest 3 seria.

doug4

u nas puścili tylko do 8 serii :/ a jest ich wszystkich 13 tak samo jest z chirurgami u nas puścili 1 a w stanach kręcom 3

doug4

drogie sa takie dvd? bo ja widzialam tylko na vhs - ale strasznie drogie bylo - 100PLN za 1 serie....:/

GoodRiddanceNatalie

wiesz, na początku jak wypuścili na rynek u nas dvd z "ER" (rok 2003)- to każda seria od 1-3 kosztowała 200 zł (1 seria to była po 220zł). Ja kupiłam od razu 3 serie w za 99zł każda w 2005r. , 4 serie w tym roku za 100zł. Następne też tyle kosztują ale na razie nie ma kasy żeby kupić. Może jeszcze potanieją.

GoodRiddanceNatalie

lubie ten serial, chociaz mysle ze po 6 serii leci niestety w dol, mimo ze dochadza nowi lekarze itd.Moim zdaniem serie 1-6 sa najlepsze :) Pozdrawiam

GoodRiddanceNatalie

Uwielbiam ten serial :). Niestety też nie mogę oglądać zawsze :(. Trochę mi ta pora nie pasuje, ale lepiej tak, niż rano :).