Czy ktos moze pamięta, w którym roku ten film był ostatnio w telewizji? Mam do niego wieeeelki sentyment, to chyba pierwszy film, który ''świadomie'' obejrzałem, ale byłem za mały żeby pamiętać kiedy to dokładniej było

marcin007

Świetny film widziałem go bardzo dawno temu i tylko raz ale za to bardzo pozytywnie mi się wpisał w pamięć(a było to chyba w 1997r) zapadł mi w pamięci jako świetny rodzinny film z wyobraźnią ;).Świetny film Pozdro......

Persil

och, a Johnny Deep, wtedy jeszcze taki młodziutki. Ja również byłam wtedy młoda, nawet bardzo... miałam chyba 9/10 lat, kiedy go oglądałam, bardzo poruszający. Te pieknie uformowane drzewka w jakieś zwierzeta; jego miłość; ta niezręcznosc, poczucie odrzucenia... Ale co tu dużo mówić, reżyseria Tima Burtona... (i miłosc do Deepa... :))

marcin007

Wydaje mi się, że film można było obejrzeć w wakacje. W każdym bądź razie koleżanka oglądała. W każdym razie może pokusisz się o płytę?:)

marcin007

Film bardzo dobry(nie tylko Johnny i Tim) aaa i mam na divx'ie hehehe mogę oglądnąć co jakiś czas