Czy ktos moze pamięta, w którym roku ten film był ostatnio w telewizji? Mam do niego wieeeelki sentyment, to chyba pierwszy film, który ''świadomie'' obejrzałem, ale byłem za mały żeby pamiętać kiedy to dokładniej było

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
marcin007

Świetny film widziałem go bardzo dawno temu i tylko raz ale za to bardzo pozytywnie mi się wpisał w pamięć(a było to chyba w 1997r) zapadł mi w pamięci jako świetny rodzinny film z wyobraźnią ;).Świetny film Pozdro......

Persil

och, a Johnny Deep, wtedy jeszcze taki młodziutki. Ja również byłam wtedy młoda, nawet bardzo... miałam chyba 9/10 lat, kiedy go oglądałam, bardzo poruszający. Te pieknie uformowane drzewka w jakieś zwierzeta; jego miłość; ta niezręcznosc, poczucie odrzucenia... Ale co tu dużo mówić, reżyseria Tima Burtona... (i miłosc do Deepa... :))

marcin007

Wydaje mi się, że film można było obejrzeć w wakacje. W każdym bądź razie koleżanka oglądała. W każdym razie może pokusisz się o płytę?:)

marcin007

Film bardzo dobry(nie tylko Johnny i Tim) aaa i mam na divx'ie hehehe mogę oglądnąć co jakiś czas