Dlaczego oglądacie MjM co w nim jest takiego ,że przyciąga prawie 11 mln. ludzi?? Czego nie ma Na Wspólnej czy Klan co ma M jak miłośc?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
alexander16

1. byl pierwszym takim serialem
2. wszyscy maja dostep do tv publicznej
3. doskonala godzine emisji
4. serial nie jest nadawany do jakiejs okreslonej grupy wiekowej, kazdy ma szanse na milosc niezaleznie od wieku

mausey

zgodze się z mausey :]

Seniorita_Paulita

oczywiscie nie ogladam zadnego z tych seriali ...

mausey

MjM nie oglądam, bo nie lubię tego typu produkcji, ale coś nie wydaję mi się, żeby to był pierwszy taki serial. Raczej jest to jeden z kolejnych i taki np. Klan jest starszy.. A przyciąga, bo rzeczywiście ma świetną godzinę emisji, a w dodadtku nie wyamag żadnego myślenia, co jest bardzo wygodne po dniu spędzonym w pracy...Szczerze mówiąc to wolałabym , zeby to leciało o jakiejś innej porze, bo tak jeden kanał jest zajęty głupim serial, inny beznadziejnym amerykańskim, lub kanadyjskim filmem klasy B no i nie ma co oglądać..
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Renfri

Nie lubię seriali, które zmierzają donikąd.

użytkownik usunięty

seriale polskie pokazuja jak ma wygladac idealna kobieta "kura domowa" zero kobiecych indywidualności.nie jestem feministką ale te bezbarwne baby przy garach i podające obiad...wiem są gusta i guściki ale np.posłuchajcie muzyki serialowej do klanu mjm itp.nudy,to takie przygnębiające.nie mówię żebyśmy wszyscy zgapiali z zachodu ale trochę radości nikomu nie szkodzi.

mausey

5. serial jest łatwy w odbiorze
6. nic się nie stanie, jeśli przeoczysz nawet 150 odcinków, znajomi powiedzą ci kto, z kim, za ile i tak dalej
7. dobry PR

alexander16

Ja tam nie oglądam, chyba, że Mama i siedzę z nią w pokoju, wtedy bardzo się zastanawiam skąd ta oglądalność, bo te aktorskie wypociny są żałosne...Najbardziej śmieszy mnie Dominika Ostałowska...

alexander16

przeciez ten serial to po wiekszosci ogladaja stare Babcie na emeryturce jesli akurat nic ciekawego w telewizji TRWAM niema x] albo dziewczyny typu luz maria co jada tylko na telenowelach x]