public_xxx

Z taką grą (chociaż trudno to nazwać grą bo z naszych gra tylko Szczęsny) to będzie ostry gwałt. Nie wiem czy powinni to pokazywać przed 23.

adamus0101

Szczęsny i Leawandowski, Zieliński

adamus0101

sorry off topic czy USA ma jakieś szanse z Holandią, a Australia z Argentyną?

public_xxx

Na pewno większe niż my z żabojadami. Oni przynajmniej coś grają a nie tylko stoją we własnym polu karnym.

adamus0101

a kogo typujesz na tegorocznego MŚ World Cup 2022 Quatar?

public_xxx

Naszych ;)

A tak serio to na MŚ czy ME od dawna przeważnie kibicuję Włochom i Hiszpanii. Pierwszych nie ma więc zostają Hiszpanie.

adamus0101

a Brazylia i Argentyna?

public_xxx

Wolę żeby wygrała drużyna z Europy. Brazylii nigdy jakoś nie lubiłem a Argentyna jest mi obojętna.

adamus0101

1. Japonia
2. Hiszpania
3. Niemcy
4. Kostaryka

liczyłem na Hiszpanów 1 i Niemcy 2

adamus0101

Mistrzem świata może być równie dobrze Japonia

adamus0101

ale USA to nie jest kraj tradycyjnie piłkarski jeżeli chodzi o piłkę nożną. Oni nie grają w piłkę nożną . Sport ten ma taką popularność co u nas Rugby. Amerykanie w USA grywają w Baseball i Futbol amerykański. Gdzie tam piłka nożna?

adamus0101

Argentyńczycy to w zasadzie Hiszpanie i Wlosi

adamus0101

Argentyńczycy to w zasadzie Hiszpanie i Wlosi

adamus0101

adamus0101 napisał cyt:"Wolę żeby wygrała drużyna z Europy. Brazylii nigdy jakoś nie lubiłem a Argentyna jest mi obojętna."
U mnie jest odwrotnie. Gardzę całśą, Europą, nie mam senyumentu do ani jednego kraju w Europie. Do państw europejskich czuję wrogość luub są mi one obojętne. Zawszze kibicuję, kibicowałe i kibicować będę krajom z Półkuli Zachodniej, wszczególności krajom Ameryki Łacińskiej )nie mylić z Ameryką Połufdniową). Piłka nożna (footballl) narodziła się na terenie dzisiejszego Meksyku kiedy to Aztekowie kopali ludzką głową by wkopać ją do bramek. Podchwycili to Hiszpanie i przywieźli piłke nożną z Meksuku. Tylko wtedy w Europie kopali don krowiego pęcherza. Lartynosi mają ten sport we krwi. Włochu, Hiszpania, Portugalia i Ameryka Łacińska to są faworyci do zwycięstwa Mundialu. Oni mają tę grę we krwi. Wygra albo Portugalia, albo Argentyna.