jakie filmy:horrory,kom.romantyczne, seriale itp.ja osobiście to róznie oglądam byle by były z jakimis znajomymi aktorami lub warte mojego cennego czasu

użytkownik usunięty
LisiozmoRa

A ja to oglądam byle coś w tym szkiełku migało...

użytkownik usunięty

Przed chwilą obejrzałem sobie filma SZKOŁA UCZUĆ. Już drugi raz oglądam ten film i muszę powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem. Film zajebisty... Zdecydowanie dla młodzieży, mocno pouczający, dający wiele do myślenia i polecam go każdemu.

"Szkoła Uczuć" jest bardzo fajna. O młodzieży dla młodzieży. Ale także smutna.
Co do gatunków to zależy.... najbardziej lubię oglądać horrory, ale już dawno żaden nie przestraszył mnie:/ lubię też pośmiać się z głupich komedii młodzieżowych np. ostatnio "O dwóch takich co poszli na miasto":) kiedyś lubiałam oglądać dramaty w stylu "Lęk Pierwotny" czy "Uśpieni" no i mocno schizujące filmy jak "Reqiuem For A Deam" czy "American History X". Niedługo biorę się za twórczośc Lyncha.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
madzia_18

Moim zdaniem jeden z najstraszniejszych horrorów to "CANDYMAN 1" (gdy się ogląda pierwszy raz najlepiej przy zgaszonym świetle to nie jeden się przestraszy). Śmiać mi się chce tylko, gdy ludzie piszą, że film EGZORCYSTA jest najstraszniejszym filmeem w historii kina. Ja też tak myślałem do momentu, aż nie obejrzałem i stwierdziłem, że film nie ma ani jednej strasznej sceny. To jest film bardziej psychologiczny niż horror. Przynajmniej ja tak uważam. Pozdrawiam wszystkich