Dla mnie to VIVA. Poprostu koszmar. Jeżeli młodzież wychowuje się patrząc na coś takiego to wole nie mysleć jaką bedziemy mieli przyszłość. Przerzucając kanały (niechcąco) zaglądam co tam się dzieje. Jak do tej pory nie znalazłem niczego wartościowego. Nawet clipy muzyczne są jakies drętwe.
Viva to dla mnie najgorsza stacja. Jakie są wasze typy i dlaczego ?
a wg mnie mtv polska - równo zrzynają z viva! polska - jak gosia zaczeła dawać przepisy w surfer to kasia odrazu zaczęła ją małpować-_-..
niestety ostatnio zmienili się trochę prezenterzy vivy - zamiast 'starego' michała jest ten dzieciak, który wkurza mnie nieprzeciętnie.. no i ten idiota od o co kaman.. i to ma niby być śmieszne?-_-.. żałosne...
mam nadzieję że z obu stacji nie zrobi się coś takiego jak z viva! germany - 4/5 czasu to durne losowania i zgaduj zgadula.. oni chyba już tam w ogóle muzyki nie puszczają...
ech.. pozostaje tylko vh1 :)
racja racja, mtv 2 jest nawet niezłe bo jest headbangers ball tak jak 15 lat temu
a viva to już jest do ani mtv też oczywiście,
lubie mtv polska,a co do vivy.. hmm.. czasem leca nawet w porzadku teledyski, ale po za tym raczej nie przepadam..
Viva Zwei :P
Pamiętam jak jeszcze kiedyś leciało "Overdrive" (koncerty m.in. In Extremo, Anthrax, Metalliki, IM) i "Get The Clip Rock" (3-4 godziny rockowej i metalowej muzy), a teraz?! Przez pół dnia jakieś głupawe konkursy i losowanie. Potworne. Polska Viva też nie jest lepsza. Prezenterów to bym ustawił równo pod ścianą i...
Tak, zgadliście :P
hmm polsat2, tvp3, tvp kultura ....eee taka tandeta a z muzycznych to viva, trance tv i mtv tez niekiedy mnie przeraza ale MTV2 jest super!!!
Ja wybitnie nie lubie mtv polska. Nigdy nie potrafiłam tam trafić na muzykę! Zresztą i tak dawno nie oglądałam programów muzycznych. A co TVP kultura to uważam, że to dobra stacja. Ale to też zależy od gustu. Lubię kiedy puszczają tam teatr.:D
4funtv (czyt. for Fan tv) - ta stacja jest okropna, nie dość, że lecą na nim wieczorem te bajeczki (kartony), to jeszcze przez cały dzień jakieś SMS się pojawiają na połowie ekranu, co mnie zresztą rozmowa obcych ludzi nie interesuje :/
jeśli chodzi o stacje muzyczne to też jestem za 4fun.tv, beznadziejna jakość teledysków i to wyświetlanie smsów, do tego tragiczne programy, oprócz PIESKA LESZKA. ;)
ja tam nie mam nic do Vivy Pl ani MTV Pl. choć denerwuje mnie, że na Mtv przez ponad połowę dnia lecą programy i reality show'y, a przecież to w końcu Music Television, nie? ;)
natomiast z typowych stacji nie lubię TVP i Polsatu (chociaż czasem puszczą jakieś dobre filmy).
to moze ja powiem które nie są najmniej tandetne..
tvp kultura, alekino, tcm, eurosport... hmm niekiedy inne kiedy lecą na nich dobre filmy/programy
ogólnie tv mało ogladam a tych wspomnianych wyzej muzycznych stacji wogóle bo nie trafiaja w moje gusta muzyczne. wiec moge powiedziec ze to dla mnie tandeta bo nie ogladam... ogólnie wiekszosc stacji to tandeta.. dlatego tak mało oglądam telewizji
a tvn jeszcze! nawet jak leci film to przerywany co 5 minut 20 minutowymi reklamami! to sie tandeta nazywa :|
taaaak viva przesadza...zwlaszcza to karaoke z doda doniem i wisniewskim to koszmar!z muzycznych na dobrym poziomie jest tylko vh1...poza tam lubie discovery civilisation(choc Ci lektorzy to po prostu masakra) i animal planet...a jesli chodzi o dobre kino to polecam tvp kultura
Vh1 jest tym, czym kiedyś było mtv. Widać choćby po tym, że powtarzają archiwalne odcinki
Beavisa i Buttheada, i Darii :P
4Fun jest ok, tylko irytuje to, że jak się jakiejś piosenki uczepią, to puszczają ją przez miesiąc pare
razy dziennie.
A TVPKultura włada, choć to trochę inna bajka :)
Polsat mnie dobił Prison Breakiem. HBO i HBO 2 wraz z wszelkimi Canalami + są naprawdę dobre. Jak się chce to się potrafi. A najlepsza stacja to Discovery. Jakby ktoś mi kilka lat temu powiedział, że będzie mi się podobała telewizja która przede wszystkim edukuje (ale z jaką klasą) to bym się w łep popukał.
zawsze mnie zastanawia takie coś : wszyscy mówią np. mtv jest benznadziejne(z czym sie w 100% zgadzam), ale jednak kurde stastystyki mowia ze to popularna i czesto ogladana stacja. wiec jak?nie wiem czy ludzie mowia ze to kicz bo chca byc gornolotni a i tak ogladaja? sama nie wiem.
jesli o mnie chodzi nie przepadam za doksztalcaniem sie telewizja wiec osobiscie nie lubie wszystkich stacji typu animal planet, discovery itp., choc nie mozna powiedziec ze sa zle bo wszyscy wiemy ze nie sa. pop prostu troche ambitniejsze(a co myslenie to nie ja:P)