Zaczęłam oglądać ostatni sezon Breaking Bad i bardzo mi się ten serial podoba. Jak go skończę, to chcę zabrać się za kolejny serial. Może ktoś mi jakiś fajny poleci?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
karolina922

polecam The Walking Dead, Lost, Better Call Saul, Shameless, Orphan Black, Bates Motel, Skazany na śmierć

aiesseias

Po pierwszy pewnie nie sięgnę, bo nie lubię horrorów, ale pozostałe wydają się być ok :)

użytkownik usunięty
karolina922

Agentka Carter
Daredevil

karolina922

Polecam mentalistę i suits, a jeśli lubisz komediowe to jak poznałem waszą matkę i seks w wielkim mieście :)

karolina922

Mr. Robot
Wikingowie

prostreet94

Ja zapraszam Was dzisiaj do telewizji PULS będzie od godz. 20:00 niedzielny wieczór z Sylvestrem Stallone. Bardzo lubię te filmy akcji z nim w roli główniej. Będą dwa super filmy "PLAN UCIECZKI" oraz "NA KRAWĘDZI" ... Będzie się działo oj będzie.

marta.hej

Ale to nie seriale. ;) Na tej samej stacji za to polecam uwadze wspomnianych wyżej Wikingów. Oddaję na nich głos choć lecą strasznie późno, nocną porą, ale warto obejrzeć. :)

karolina922

Po BB najpewniej przypasuje Ci wspomniany wyżej Better Call Saul. Ten sam świat przedstawiony, akcja równie ciekawa. Jeden z bardziej udanych spin-offów.

karolina922

Bates Motel bardzo polecam. ;)

Raven_Silverman

Już druga osoba go poleca, więc chyba obejrzę :) Opis serialu mnie zaciekawił więc po BB się za niego zabiorę :)

Raven_Silverman

Mam pytanie odnośnie tego serialu. Bo wyczytałam, że jest on na podstawie książki "Psychoza". Widziałam ten film z 1960 r. i zastanawiam się czy jeśli zna się fabułę to warto zabierać się za ten serial?

karolina922

warto :)) Mega fajny serial

karolina922

Tak jak ktoś wyżej napisał - Mr. Robot, koniecznie. Hannibal też należy do moich ulubionych.

karolina922

Ja polecam coś z dawniejszych czasów: Przygody Merlina, Muszkieterowie
i teraźniejszych: Oddział duchów, Żony więźniów (wersja z W.Brytanii) i Bestia.

karolina922

To ja polecam Happy Valley!

karolina922

A co sądzicie o serialu Dexter? Warto oglądać?

użytkownik usunięty
karolina922

Miodowe Lata, heh :D

karolina922

http://www.filmweb.pl/serial/Utopia-2013-663388
http://www.filmweb.pl/serial/Czarne+lustro-2011-640699

karolina922

the originals,przyjaciele,dwie spłukane dziewczyny.

olsoli123

Narcos - super serial!
Fargo - też super!

edytawi

Justified: Bez przebaczenia
Oddział duchów
Bestia
Jo (2013)