Coś typu The Walking Dead, The 100, Wrogie Niebo, Ocaleni, Ostatni okręt, Jerycho, Zoo

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
diavolo0801

Inne związane z apokalipsą to m.in. Fear the Walking Dead, Z-nation (trochę absurdalna odsłona zombie), The Shannara Chronicles, Childhood's End, Dominion.

użytkownik usunięty
diavolo0801

Też szukałem zamiennika dla TWD w przerwie między sezonami i trafiłem na "The Strain". Nawet da się oglądać. Do drugiego sezonu zniechęcili mnie kretyńscy bohaterowie, ale może Tobie się spodoba~~ Różne są gusta.

Obejrzalam kilka odcinków aleja nie lubie z nadprzyrodzonymi rzeczami seriali.

użytkownik usunięty
diavolo0801

No wiem, też się zawiodłem. Myślałem, że to rzeczywiście będzie wirus (jak sugerował tytuł), broń biologiczna czy coś w ten deseń.. Oprócz tego z post-apo nic mi nie przychodzi do głowy, chyba że "Fear the Walking Dead", wymienione już wyżej. Całkiem dobre, pokazane z innej perspektywy, ale TWD i tak lepsze :)

Fear the Walking Dead obejrzałam juz pierwszy sezon i czekam na drugi. A ty libisz seriale o przetrwaniu?

użytkownik usunięty
diavolo0801

Jeszcze 2 miechy do premiery~~ A temat walki o przetrwanie ogółem wielbię. Właśnie moim ulubionym serialem jest TWD; gra też jest świetna :) Z filmów mógłbym polecić "Snowpiercer: Arka Przyszłości", ostatnio oglądałem, dość mocna produkcja.

Oglądalam Arkę. Z przetrwania chyba wszystkie filmy oglądalam. Ostatnio z nowych http://www.filmweb.pl/film/The+Survivalist-2015-723068 Z seriali które mi się podobały to Siberia (2013), Statek (2011), Persons Unknown (2010), Fortitude (2015) (fajny, zimowy klimat jak lubisz), Wygnańcy (2010)

użytkownik usunięty
diavolo0801

Ło, dzięki. Ogarnę :)

użytkownik usunięty
diavolo0801

Agentka Carter, Daredevil, Jessica Jones - polecam szczególnie pierwszy a kolejne 2 również świetne