Nowa reklama heyah. Co o niej myślicie? Jak dla mnie dobra, ale nie tak jak z wielką łapą. A może ktoś wie coś więcej o johnnym eleven fingers? Jak tak to napiszcie, bo mnie to zainteresowało.
Dla mnie bomba: nie dość że Mann to jeszcze nie miałem pewności czy to reklama czy zapowiedź dokumentu o johnym :) Pomysłowe, intrygujące, zapada w pamięć.
reklama jest po prostu super!!!!! heyah zatrudniła ludzi z superfantazją (poprzednie reklamy z czerwonym kapturkiem i szewczykiem dratewką też powalały na kolana). oby tak dalej!!!!!!!!!
Agencja reklamowa G7 i dom mediowy Optimum Media OMD.
Polecamy się :-)
I cieszy mnie to, że wam się podoba - ja też Johnego wielbię.
Marlon pracujesz w G7? Znajoma tak kiedyś pracowała. Teraz jest w agencji 180.
Ale myślę że z Johnny 11 Palców to jakaś ściema... a może nie. Nie wiem :D
To ten Johnny 11 palców wkońcu istniał czy nie ??
Pliska powiedzcie wkońcu prawdę bo mnie to dręczy :).
Najpierw mówią że nie umieją opowiadać bajek. Wcześniej że nie ma tu żadnej ściemy, a tu co?? Bajka i ściema w jednym!!! :D
W zyciu :) Jeśliby istaniał polak-wirtuoz-jedenastopalcowi ec ktorym sie zainteresował miles to by bylo o nim glosno w polszcze jak diabli.To jest bajka.I kto powiedział ze nie umieją ich opowiadać ;)
Dziś w Wyborczej można przeczytać wywiad z Johnnym 11 palców. Johnny opowiada o swojej najnowszej płycie a także o trasie koncertowej i planach na przyszłość ;)))
No więc mówię wam ludziska! Johnny 11 palców żył NAPRAWDĘ!
W Polsce nie miał wielkiej kariery dlatego o nim nie mówiono.
Tylko tak jak mówią w TV w Ameryce zarobił trochu ; D
więcej pytań? ;)
Biuletyn Białostocki z 10 października 1959 r. donosił o fakcie znieważenia reportera tej gazety przez Johny'ego.
Johny powiedział mu:
"Na kolana Bolszewiku! Całuj rękę geniusza!".
Dzisiejsza Wyborcza o tym pisze.
Więc jak to - nie istniał? :-)
Johnny 11 palców istniał ;).... Ja uwielbiam jego "niebieską płytę". Jest chyba najlepsza (chociaż "zielona" też całkiem niezła). To właśnie z "niebieskiej płyty" pochodzi utwór pt. "Elvis Sucks".
Nie wierzcie reklamom. To JA jestem Johnny 11 Palców, a Elvis powinien odejść na emeryturę (Elvis sucks :P),
Kurde ja wciąż niewiem czy istniał czy nie :P.
Jak są jakieś jego kawałki to podajcie jakieś tytuły, chętnie posłócham :).
Beznadziejna reklama.Nie cierpię jej.
Jak tylko widze początek tej reklamy od razu
przełączam na inny program.
Reklama jest 1-sza klasa. Super !!! Wie ktos może skąd ściągnąć pozzostałe reklamy Heya. To jest coś po prostu niestandardowego, "świeżego" w tych zazwyczaj nudnych reklamch.
Kurcze ale wtopa, żem wcześniej nie użył googla:
http://www.heyah.pl/2240251881261c7f29b25a3abad045e7 [www.heyah.pl/2240251881 ...]
Reklama "z szybą" tylko jakaś taka krótka (tam była jeszcze chyba krowa).
Super reklama o czerwonym kapturku i te "od ręki narysowane", reszta też super :))
Hej, mam nadzieję, że nikt nie wierzy w Johnego 11 palców:/ przecież to bajeczka.
Aczkolwiek reklama intrygująca:D
Cześć! Teraz was zaskoczę! Johnny 11 Palców to fikcja!! Postać tę zagrał aktor, który jest w Filmwebie, nazywa się Maciej Sosnowski. Grał m. inn. w "Kiepskich" i w "Fali zbrodni". Ale to były małe epizody. Jako Johnny jest super! Wielu się nabrało, że to ktoś kto istniał naprawdę...
Dzięki za info! Oczywiście Johnny to postac fikcyjna ;)
Ale swego czasu słyszałem że chyba był ktoś to miał 11 palców - ale zapewne nie grał na pianinie i nie był geniuszem :D ...
pewnie prędzej "wybryk" natury (bez urazy dla innych i co mają 11 palców :) )