Od kilku tygodni jestem nie na czasie jesli chodzi o kinomaniaka na tv4 (niestety zmienili dzien emisji o czym ciagle zapominam).
Moglby ktos mi mniej wiecej przyblizyc jego ostatnie oceny?
Ostatni odcinek ktory widziałam to ten w którym ocenial 500dni milosci,zombieland i amerykanskie ciacho .
z Gory dziekuje:)
nie prościej jest wejść na stronę Artura Pietrasa na FW tam wszystko jest uaktualnione
http://www.filmweb.pl/o336738/Artur+Pietras
Ooo dzięki:) Odkąd w nce jest tv4 to staram się byc na bieżąco, ale zwykle zapominam i jakoś w połowie włączam:/
Chociaż pamiętam, że kiedyś Pietras strasznie mnie zdenerwował- jakieś 2 lata temu:P
Dal jakas niska ocene twojemu ulubionemu filmowi? :)
Mnie tez kilka razy zdenerwowal ale szybko przechodzilo :P
Mnie raczej częściej denerwuje, że daje za wysoką ocenę jakiemuś filmowi. Na ten przykład Zmierzchowi wystawił ocenę 7!
Tak:) Ocenił serię Grindhouse jako zupełnie nikomu niepotrzebną.. I się obraziłam:P
Teraz już oglądam ponownie, ale pamiętam że byłam wtedy strasznie zirytowana:)
Obie części Grindhouse jednakowo, czy może mówił tylko o Planet Terror?
Jeśli zjechał Tarantino, to też się na niego obrażę!
Obie jednakowo, mówił o tym jako o całości, wtedy się wkurzyłam bo wiadomo, że było to kręcone jako 'hołd' filmom z dawnych lat:)
I jak zaczął po tym jeździć byłam wkurzona:P
Później jak już miałam nkę zupełnie zapomniałam o tym programie, ale teraz jednak znowu oglądam, ale z rezerwą - jeśli chodzi o jego subiektywne podejście;)