Kamienie Smierci miały być kolejnym hitem w Polsce po Zagubionych...
Szczerze nie widzę nic ciekawego po pierwszym odcinku.Jestem ciekawa waszych opinii.

natali_3

Nie oglądałam, ale jak zobaczę napewno wpiszę tu swoją opinię...

Zapraszam na bloga i pozdrawiam :):):):)

użytkownik usunięty
Yo_asia

No bo to francuski serial. A jak wszyscy wiemy francuzi w czym inni są lepsi. --- seks oralny.

Nie wiem nie probowałam. Wiem, że australijczycy kręcą dobre filmy :) A co do innych spraw się nie interesowałam...

natali_3

Ten film jest okropny, nie wiem czemu tak go reklamowano. Pewnie myśleli, że jak ludzie zobaczą że leci tam gdzie byli Zagubieni, to będzie coś, tymczasem to jakiś shit....

Sweet_Escape

Zgadzam się z wami, ten film nie ma (jak na razie) nic ciekawego w sobie. No chyba, że dalsze odcinki będą ciekawsze, w co wątpię...

Madzika

niestety usnęłam na tym filmie... co w mojej hirarchi żle świadczy o nim:P

Madzika

a ja usnełam na tym filmie tak po niecałej goedzinie oglądania:)

natali_3

Taa...Może to dopiero początek. Sam nie wiem. Końcówka była nawet dobra. Zastanawiam się czy 1 hit na rok to koniec finansowych możliwości TVP...

WISKI

te "kamienie śmierci" są jakieś drętwe...może dlatego,że to francuski serial...hmmm...ale i tak nic nie zastąpi "lost":P

ani

Po obejrzeniu 10min. "lost" od razu mnie wciagnął :) Sama nie wiem ten film ma cos w sobie ;)
Żałuję, że tvp1 wykupiła 2serię dopiero na wiosne (podobno). Zresztą sami aktorzy w Zagubionych jakos bardziej mi przypadli do gustu...

natali_3

Zagubieni bardziej mi przypadli do gustu, chociaż Kamieni Śmierci mogłam zobaczyć jak na razie tylko jeden odcinek, to i tak apsolutnie mi się nie podobał, nawet za bardzo nie wiem dlaczego... taki jakiś ...
pozdrofffki i zapraszam na mojego bloga :-)

użytkownik usunięty
paniplaster

mi to troche przypomina taki serial który kiedyś na tvp 1 leciał : horoskop śmierci, jest dosyć podobny, a tamten chyba też był francuski, albo włoski, jakoś tak, w sumie na pewno lost nie zastąpi, ale może okaże się nie najgorszy...

natali_3

Kamienie śmierci mi się nei podobają. Wolałam LOST. Wogóle ta babka co tam gra szczerzy tylko te zęby jak chomik i nic się nie dzieje.

Chiquita

Ja oglądałam 2 i 3 odcinek i powiem wam, że jak dla mnie może być, Choć ciężko się połapać o co dokładnie chodzi w tym "serialu". "Lost" nie oglądałam ale mój brat oglądał 1 i 2. Jemu się podobało ale stwierdził, że 2 miała dziwne zakończenie, tak jakby miała powstać 3. Ponieważ ostatni odcinek 2 nie wyjaśnił wszystkiego do końca.

katarzynab1983

mi film bardzo sie podoba i podobał po pierwszych odc.
dziś jest 5 odc. ale podobał mi sie też 1 2 3 4
poz.

natali_3

trochę dziwny ten serial... wszystko czasami leci za szybko, a czasami za szybko. I te nazwiska! Boże, oni coś tam gadają o jakimś tam chłopie, a ja nawet nie wiem o kim, choć sekunde temu go pokazywali. Aktorka brżydka jak noc, a moja mama mówi że ładna... Kate z LOST jest za to ładna :)

Monti

Jeszcze co do wypowiedzi Monti. " wszystko czasami leci za szybko, a czasami za szybko". To jest głębia sensu tego serialu. Może on nie jest dla nas...

natali_3

Jeżeli każdą pozycję, która leci w czwartek około 20 będziemy oceniać przez pryzmat Lost to dejta spokój...
Szczerze mówiąc wielu ludzi nie dało temu serialowy szans. Ja też z początku nie mogłem się przekonać... Sam nie wiem jak go oceniać. Serial uratował się w końcówce 4-/6

WISKI

Dzięki, że zauważyłeś błąd :P Tam powinno być "czasami leci za szybko, a czasami za wolno..." :P Mały zonk się wemknął :P

natali_3

Może masz i racje, co do tego porównywania wszystkiego do 'Lost', ale tak to już chyba jest ze wszystkim...
Ja szczerze nie obejrzałam ani jednego całego odcinka do końca, nie wiem jakoś wolałam inaczej ten czas zagospodarować. Ale ja w ogóle nie kapuje o, o co tam chodzi-tam mają jakąś tajemnice związaną z tymi kamieniami odkryć? Czy co?

A wiecie kiedy 'Lost' wejdzie znów do tvp1? Bo ja niestety nie mam axn :(

użytkownik usunięty
natali_3

Druga seria lostów ma być na jedynce na jesieni, tak słyszałem.

natali_3

Mi się film podobała, ale sądzę, że LOST jest o wiele lepszy. pozdro........aha i polecam Prison Break, zawalisty serial. Nie leci chyba jeszce w polsce bo ja go sciągam z neta,

Amaya

Ta, jak zawsze nasza kochana telewizja stranęła na wysokości zadania :/

A o czym jest Priston Break? Warto zobaczyć?

pzdr.

natali_3

tez mysle ze to chala "lost" bylo o wielle lepsze

natali_3

moja siora ma wszystki odcinki jaki wyszly dotychcas