jest w Polsce jakiś kanał, który by puszczałby kino azjatyckie, europejskie i inne filmy, które są mało znane, warte uwagi, a nie trzeba być bóg wie jakim oczytanym naukowcem by zrozumieć?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
MistrzSeller

Ogólnodostępny - nie (choć zdarzy się rzadko jakiś wyjątek np na TVP Kultura, ale to chyba każdy wie)
Idąc głębiej - Sundance Channel,
idąc jeszcze głębiej - FilmBox ArtHouse

MistrzSeller

Taki, żebyś zrozumiał?
Proponuję fox kids.

Dealric

fox kids nie istnieje od lat. Myślisz, że taki z ciebie mistrz ciętej riposty, a nwet tak prostej informacji nie potrafisz sprawdzić.

MistrzSeller

Masz rację, głupi byłem w założeniu, że zrozumiesz przytyk...

A to, że zmieniono nazwę nie znaczy, że nie istnieje.

Dealric

Znaczy, bo został już dwa razy wykupiony przez inne firmy. Jak sie nie znasz na TV to się nie wypowiadaj

MistrzSeller

Jakby nie mozna bylo sie wypowiadac na czyms na czym sie nie zna to nie.moglbys lowa w zyciu powiedziec. Wiec dziekuj ze nie istnieje taka zasada. Hmm... tvn zostal wykupiony wiec tvn juz nie istnieje? Jestes debilem wiesz?;)

MistrzSeller

na FilmBox są czasem naprawdę dobre i poruszające filmy

maniaczka_filmweb

Ale tam puszczają same amerykańskie i to głównie jakieś słabe filmy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MistrzSeller

Głównie na TVP Kultura i na Ale Kino+ można coś dobrego od czasu do czasu trafić.Dzisiaj na przykład jest na Ale Kino+ mało znany film Duńsko-Szwedzki,sam nie oglądałem,ale ocena niezła więc może być dobry:
http://www.filmweb.pl/film/Hotel-2013-673396

MistrzSeller

Najlepsze i mało znane filmy leca na cinamax i cinemax 2 sama niedawno odkryłam te kanaly i nie moge się od nich oderwac Na swiecie jest tyle fajnych filmow a w tv puszczaja ciągle to samo Cinemax jest świetny polecam