... z kreskówek dla dorosłych.
Ja nie znosze Czesia z Władców móch, strasznie irytujący przygłup plus ten jego mega nie poprawne stylistycznie wypowiedzi, nie widze w tym nic zabawnego, wogóle co to ma byc jakies zombie przeciez to nie ma wogóle sensu.
Z futuramy Hermes(to ten murzyn z jamajki) nie przypominam sobie ani jednej zabawnej sceny z jego udziałem, do tego te jego rymowane teksty, tragedia, jego żone i syna też nie lubię.
No i jeszcze jeden Cleveland z family guya(kolejny czarno skory :P)w nim najbardziej irytujący jest głos, całkowice mi się nie podoba.

A wy za kim nie przepadacie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
gownogowno

"Ja nie znosze Czesia z Władców móch"

To to jest dla dorosłych? O_O

Tajler

Nie weim, wydaje mi się, że z założenia miała to być bajka dla dorosłych, no i przecież emitowana jest o późnych porach, wiec... zresztą i tak jest kiepskim serialem :P

gownogowno

Mi się wydaje, że z założenia to miała być bajeczka dla gimnazjalistów pozująca na South Park, ale co ja tam wiem.

Tajler

sam wpomniałeś o podobieństwie south parka i wladców much, więc może coś w tym jest, chyba mozna podciagnąć go do "kanonu" kreskówek dla dorosłych, nie wiem czym miał być założenia ten gniot, wbijam w to poprostu nie ważne. Pozdro

gownogowno

Z tego co czytałam yo faktycznie miał być polski odpowiednik South Parku, jednak moim zdaniem włatcy są okropni i dziwi mnie że na comedy central nadają tego tyle a south Park czy FG lecą po jednym odcinku.

xellos

podobno TV4 sprzedało licencje władców much to innych krajów niemcy, Wielka brytania i Meksyk, ale jakoś na necie skąpo z jakimiś konkrętnymi informacjami. A co do comedy central to nie weim poco pusczają ten gniot, może koszyty wemitowania są nizsze niż w przypadku SP i FG, bo to chyba jedyne racjonalne wyjasnienie.

użytkownik usunięty
gownogowno

Pewnie puszczają, bo mają dobrą oglądalność przez władców i ludzie to kupują... niestety :(

Może już od września jak ramówka się zmieni na jesienną, zajdą jakieś pozytywne zmiany..