Poszukuje pewnego filmu, będzie to chyba prod. francuskiej, akcja dzieje się w noc sylwestrową 1999/2000 (w pewnym domu odbywa się impreza sylwestrowa, główny bohater odkrywa w toalecie w suficie nad muszlą klozetową przejśie do świata równoległego czy coś w tym stylu), film był emitowany na tvp 2, jeśli komuś się takowy przypomina prosze o odpowiedź.
Chciałem tu przeprosić za moje zachowanie(winny sie tłumaczy), akurat miałem zły dzień i musiałem sie wyładować(ale na kim..) powinno sie mnie zdrowo opierdzielic - przyznaje należało mi się, ale "Burak" mi wystarczy, choć nim nie jestem, zostaje mi podziękować bo naprawde filmu szukałem bardzo długo i nie dość że napisałem troche głupot to jeszcze spotkałem sie z przychylnością. No brak mi słów, jednak świat sie zmienia na lepsze...... Taka sytuacja sie nie powtórzy z mojej strony, jeszcze raz dzięki....
Straszne z ciebie chamidło, może byś się chwilunię zastanowił zanim coś palniesz, bo po takich tekstach, to w ogóle się nie chce czytać o co ci w ogóle chodziło
Ja też proszę o pomoc. Film opowiada o facecie, który dostaje w prezencie komplet sztućców(noże, widelce...), chowa je gdzieś i zapomina o nich. Potem zaczyna nimi rzygać. "Oglądałem" ten film jak miałem ze 3 albo 4 lata i koniecznie potrzebuję tytułu.
No to życzę Ci powodzenia założę się, że nikt nie wie co to. A może Ci się wydaje, że oglądałeś - może coś Ci się przyśniło. z dzieciństwa pamięta się różne fakty - niekoniecznie prawdziwe. Sory, trochę chciałam Cię wkurzyć ale tylko tak mobilizująco. Może otwórz nowy temat na forum.