Witam , co sądzicie o nowym programie Kuby Wojewowdzkiego tym razem w TVN ?
Ja sam jestem wielbicielem jego programu ale chcialbym posluchac tez opini innych :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
d3stro

Ja jestem zachwycona :)
Uwielbiam jego poczucie humoru ;]

:)

CiasteczkOwy_Potwor

no koles jest konkretny , wie jak człowieka zmieszać :)

CiasteczkOwy_Potwor

Lubie goscia, smieszy mnie jego poczucie humoru. Prawie zawsze jak go ogladam zasmieje sie sam do siebie.

d3stro

kubuś jak zwykle jest świetny, zdarzają mu się oczywiście słabsze momenty ale w ostatnim odcinku (z borysem i anią) był fenomenalny;-)
pozdrawiam wszystkich sympatyków tego pozytywnego świra;-)))

lulami

Fajny jest ale wolałem go jak był w Polsacie.

d3stro

różnicę widzę tylko w dekoracjach :) Wojewódzki trochę na siłę chce być oryginalny i kontrowersyjny, ale poczucie humoru ma niezłe :)

Magrat

ciekawe czy tym razem znowu zaprosi Dode ... :D

d3stro

mam pytanie- trochę dziwne, niezwiązane z tematem- co widać na moim avatarku?!

d3stro

Kuba jaki był taki jest, czyli jest dobrze, zmieniła się tylko stacja i dekoracje. Dalej potrafi zmieszać człowieka i zrobić z siebie i kogoś kompletnego idiotę.

PS: Magrat - w avatarze masz parę mężczyzna/kobieta on w czarnym smokingu a ona w białej sukni.

Aenama

dzięki serdeczne, tak ma być, gdy byłam wylogowana widziałam przy swoim nicku Robespierre'a :)))

d3stro

Gość jest fenomenalny;P;D Co niedziela oglądam;)
Teraz bardziej mi dekoracja odpowiada...

Pzdr.

natali_3

mnie juz sie przejadł, poza tym śmieszy mnie to ze gada jaki z niego punk ,żałosny jest , tak samo jak Mucha, co oboje pokazali w którymśtam odcinku-Swołecz i wiocha, skończyły mu sie recepty na dobre teksty , zaprasza tych samych ludzi ,
brakuje mi programu w stylu conan o' brian

d3stro

No cóż... polsat chyba widział kiedy wycofać się z tego interesu... może gdyby Kuba tak nagle spoważniał i wydoroślał to był by szok, a zarazem (nowy) hit... a tak to stara bieda nową popycha... Myśle, że minął już czas inteligentnych hamów... Wolę Majewskiego lub Kaczyńskeigo ( no wiecie, tego nie związanego ze sceną polityczną).
pzdr

d3stro

Nie lubię tego gościa...
Jest wkurzający, wolę Majewskiego :).

d3stro

Program dalej ma swój styl, bardzo fajne akcje Michała Koterskiego (impreza najka hehe :D),humor trzyma poziom, czyli każdy niedzielny wieczór dalej spędzam oglądając Wojewódzkiego.

d3stro

No właśnie zasiadam i oglądam :D

d3stro

Zarowno Kuba Wojewodzki jak i jego program wg mojej skromnej:) opini jest zenujacy. Smieszne sa tylko jego miny na zdjeciach, jednak kiedy mowi, gestykuluje i na sile robi z siebie idiote - klapa kompletna. Rzeklem:)