Witam , co sądzicie o nowym programie Kuby Wojewowdzkiego tym razem w TVN ?
Ja sam jestem wielbicielem jego programu ale chcialbym posluchac tez opini innych :)
Lubie goscia, smieszy mnie jego poczucie humoru. Prawie zawsze jak go ogladam zasmieje sie sam do siebie.
kubuś jak zwykle jest świetny, zdarzają mu się oczywiście słabsze momenty ale w ostatnim odcinku (z borysem i anią) był fenomenalny;-)
pozdrawiam wszystkich sympatyków tego pozytywnego świra;-)))
różnicę widzę tylko w dekoracjach :) Wojewódzki trochę na siłę chce być oryginalny i kontrowersyjny, ale poczucie humoru ma niezłe :)
Kuba jaki był taki jest, czyli jest dobrze, zmieniła się tylko stacja i dekoracje. Dalej potrafi zmieszać człowieka i zrobić z siebie i kogoś kompletnego idiotę.
PS: Magrat - w avatarze masz parę mężczyzna/kobieta on w czarnym smokingu a ona w białej sukni.
mnie juz sie przejadł, poza tym śmieszy mnie to ze gada jaki z niego punk ,żałosny jest , tak samo jak Mucha, co oboje pokazali w którymśtam odcinku-Swołecz i wiocha, skończyły mu sie recepty na dobre teksty , zaprasza tych samych ludzi ,
brakuje mi programu w stylu conan o' brian
No cóż... polsat chyba widział kiedy wycofać się z tego interesu... może gdyby Kuba tak nagle spoważniał i wydoroślał to był by szok, a zarazem (nowy) hit... a tak to stara bieda nową popycha... Myśle, że minął już czas inteligentnych hamów... Wolę Majewskiego lub Kaczyńskeigo ( no wiecie, tego nie związanego ze sceną polityczną).
pzdr
Program dalej ma swój styl, bardzo fajne akcje Michała Koterskiego (impreza najka hehe :D),humor trzyma poziom, czyli każdy niedzielny wieczór dalej spędzam oglądając Wojewódzkiego.