Co myślicie o tej produkcji? Dla mnie bomba.

kasiaczek

Z przyjemnością bym to obejrzał, ale jakoś TVP1 źle reklamowała ten serial i po prostu przegapiłem 4 pierwsze odcinki, a nie chciałem zaczynąć od piątego...Mam nadzieję, że niedługo będzie reedycja na antenie jedynki.

użytkownik usunięty
Bhaart

Jak bomba to powiedz kiedy wybuchnie????

kasiaczek

Serial super, ale gdybym miała czekać aż TVP wyemituje 2 serię to bym się zabila xD

kasiaczek

Rychu, wybuchnie kiedy w TVP 1 pokażą nareszcie drugą serię. Ja nie dysponuję koderem dekoderem lub podobnym sprzętem. ;)

kasiaczek

LOST super serial może nawet najlepszy jaki oglądałem/oglądam . Ja sobie poradziłem jakoś z problem braku w tv (chociaż leci na AXN 2 seria ) ale jestem na bieżonco jak w USA i na dysku mam 14 odcinków z 2 serii od 3. Ale nic nie będę zdradzał co się w filmi dzieje bo odebiore w ten sposób przyjemność oglądania .Powiem tyle że ciągle nie mogę się doczekać następnego odcinaka ,a krew mnie zalewa gdy kończy się film a do dalszej części aż tydzień :

calsberg20

Dzięki calsberg, dobrze wiedzieć, że poziom Zagubionych nie spada wraz z kolejnymi seriami!!

kasiaczek

http://www.wiskilost.fora.pl [www.wiskilost.fora.pl] - ZAPRASZAM NA FORUM O LOST

A ty kasiaczek nie ściągasz z neta? Ja też potwierdzam, że nowe odcinki są ciekawe.

WISKI

Hej, podajcie linka, skąd to można ściągnąć!! Wybaczcie moją amatorszczyznę, ale wiecie jak jest...

kasiaczek

Można ściągnąć z mojego forum nawet PL.

kasiaczek

niektore sa ciekawe ale jest kilka takich sobie ale i tak nie moglem sie oderwac od drugiej serii:D

użytkownik usunięty
worlew

X-files - rządzi