kate zaczoł sie podabać sawyer i już chyba niebedzie ukochanej pare kate i jacka.a jack zajmnie sie chyba ana lucia.jak myślicie?????????????????

Logan_15

zaczoł czy zaczął ? ;/

Logan_15

Tak mi się rzuciło w oczy... jakim języku jest twój post? Bo to ni w ząb polskiego nie przypomina. I gdzie wielkie litery i znaki przestankowe. Pisz tak jak cię nauczyli w przeczkolu albo zacznij nauke pisania od zera jak zapomniałeś, bo to nie wypada pisać w ten sposób...

SP_Chris

Jak już się czepiać to "w przedszkolu" ;) Ja się już pisowni nie czepiam bo jak zrobiłam to na kilku innych forach to od razu stałam się wrogiem numer jeden. To i tak niczego nie zmieni...

P.S. Mój ś.p. dziadek zawsze mówił - "nie ma to jak dobrze ukończona szkoła podstawowa"...

Logan_15

Może i się zaczął podobać, ale i tak nic z tego nie będzie. Sawyer już nie spotka się z Kate.

pawvel

Oj chyba się myliłem, myślałem że nowa bohaterka go zastrzeli przez przypadek, a ona zastrzeliła Shannon.

Logan_15

ANA LUICIA JUZ NIE BEDZIE GRAAAAAAAAAAAAAAAAC HEHEHEHE
Gwiazda "Zagubionych" będzie uśmiercona w serialu, ponieważ jest koszmarna we współpracy. Seksowna (sic!) 27-letnia aktorka jest świetna jako Ana-Lucia Cortez ale wtajemniczeni mówią, że jej na planie zachowuje się jak diwa, co wyprowadza wszystkich z równowagi.

Logan_15

a ja myślem ze kejt z sojerem bendzie bo som do siebje bodobni i som fajowi i wogule luzik.tak myslem

Ludzie, zanim coś wyślecie, pomyślcie dziesięć razy, dobrze?