Właśnie przeczytałam na http://www.dodatkidogazet.pl/ [www.dodatkidogazet.pl/] (od razu się przyznaję, że na żywo w kiosku jeszcze tego nie widziałam), że można kupić wspomnianą gazetę z pierwszym (jednym!) odcinkiem za 9.90
Lubię i często kupuję filmy dodawane do gazet, ale żeby sprzedawać po jednym odcinku za dychę to już chyba lekka przesada, nie sądzicie? zwłazcza, że na rynku dostępny jest pakiet za przyzwoitą (w porównaniu do tej z Przyjaciółką) cenie. Ciekawe, czy mają zamiar tak dodawać pojedyńczo cały pierwszy sezon?
Sprostowanie: Przyjaciółka z LOST kosztuje 7,50.
Byłoby to może warte kupienia, gdyby było na DVD, a że jest na VCD to chyba sobie wielu ludzi daruje. Ciekawe też ile tych odcinków dadzą, bo jeśli wyszłyby wszystkie, to pomysł jest niegłupi. W końcu nie wszyscy mogą sobie pozwolić na wydanie 165 złotych od ręki...
Chciałem sprostować ten komentarz wcześniej, ale komputer mi się zawiesił (mam nadzieję, że teraz będzie ok). Jak pisze Pinokio1983, jest to wydanie na FAŁ SI DI, a nie na DI WI DI. A co za tym idzie, zmniejsza się pojemność płyty, a z tym automatycznie jakość nagrania. Odcinek "Zagubionych" trwa około godziny i tyle mniej więcej włazi filmu na płytę VCD. Odnosząc się do wypowiedzi Pinokio1983 nie jest to głupi pomysł, gdyby dali po dwa odcinki do numeru... Na pewno się znajdą maniacy, którzy to kupią. Na szczęście nie przepadam zbytnio za tym serialem, więc nawet bym nie chciał za darmo.
Poprawiam się - to spora różnica cenowa, która troche zmienia sytuację na korzyść tego pomysłu. Zgadzam się jednak z Bartkiem, że po jednym odcinku to jakoś tak głupio. Pozatym jeśli wyjdzie cały sezon to spory pakiecik płyt z tego będzie:)