Lubię telewizję, bo tam mądre filmy puszczają. Tylko czasem puszczą jakiegoś gniota, jak "Lepiej być nie może", które uwłacza kobietom.

Yeya

Ja tez lubie TV , zwłaszcza ambitne seriale i programy młodzieżowe , szaleje tez za Big Brotherem i Amazonkami.

Pignon

Cieszę się, że ze mną się zgadzasz. Chyba dodam cię do Ulubionych. A teraz pomyśl życzenie...

1...

2...

3...

4...

5...

6...

7...

8...

9...

10...

PUFF!!!!

Różowa wrożka Barbie z Wróżkolandii spełni twoje życzenie, ale przedtem zabierze cię w magiczną podróż do Syrenkolandii.

użytkownik usunięty
Yeya

Boże, co to ma być.

Bartek oddychaj i policz do 10, może Ci przejdzie...

widział ktoś Holly Wood?

użytkownik usunięty
Plastyk_ys_fantastyk

1...

2...

3...

4...

5...

6...

7...

8...

9...

10...

i Panna fanka... znikła...nie ma kolejnego prowokatora, który się nudzi i tu wyskakuje z najgłupiejszymi głupotami jakimi się da...
puff...nie ma panny fanki...

użytkownik usunięty

Bartku, pomogło to liczenie ?

użytkownik usunięty

Pomogło Towarzyszko Justine :)
Trzeba by zwołać nową rewolucję przeciwko takim "órzydkowniką" FilmWebu jak Fanka Davida Haselhoffa...

ja mam pomysła. żeby wprowadzić płatnego filmweba,np. 3 zł na miesiąc (smsem) i przynajmniej pokemony by znikły...i lepszy serwer by był...:)

użytkownik usunięty
Plastyk_ys_fantastyk

No, ja już to samo zaproponowałem. 3 złote powinny wystarczyć.

użytkownik usunięty

No...jak 3 złote to spoko ;) Sms-em tak...ale niektórzy moga nie mieć dostępu do sms...to można by jeszcze jakiś sposób inny...

Ludzie nie każdy ma telefon na abonament!!! Wystrczyłoby tylko weryfikować takie głupie komentarze i podejmować odpowiednie kroki. Ja nie mam zamiaru płacić za kretyństwo innych ludzi.

użytkownik usunięty
Gordon

I co z tego, że nie na abonament...?

To z tego że rocznie traciłbym na tym 36 złotych. Jak ktoś ma na abonament to może sobie miesięcznie wydać nawet 50 zł i mu to zwisa. Jak ktoś ma pre-paid'a to mu to nie jest tak obojętne. Zresztą o czym my tu rozmawiamy??? Plany jak by tu zkomercjalizować filmweb???
litości.

użytkownik usunięty

ja tam już swój pomysł swojej organizajci na ten temat złożylem... zresztą wiesz gdzie.

użytkownik usunięty

Zkomercjalizować...?
Ja też nie mam telefonu na abonament, tylko na kartę...nie widzę w tym żadnego problemu...