Lubię telewizję, bo tam mądre filmy puszczają. Tylko czasem puszczą jakiegoś gniota, jak "Lepiej być nie może", które uwłacza kobietom.
Ja tez lubie TV , zwłaszcza ambitne seriale i programy młodzieżowe , szaleje tez za Big Brotherem i Amazonkami.
Cieszę się, że ze mną się zgadzasz. Chyba dodam cię do Ulubionych. A teraz pomyśl życzenie...
1...
2...
3...
4...
5...
6...
7...
8...
9...
10...
PUFF!!!!
Różowa wrożka Barbie z Wróżkolandii spełni twoje życzenie, ale przedtem zabierze cię w magiczną podróż do Syrenkolandii.
1...
2...
3...
4...
5...
6...
7...
8...
9...
10...
i Panna fanka... znikła...nie ma kolejnego prowokatora, który się nudzi i tu wyskakuje z najgłupiejszymi głupotami jakimi się da...
puff...nie ma panny fanki...
Pomogło Towarzyszko Justine :)
Trzeba by zwołać nową rewolucję przeciwko takim "órzydkowniką" FilmWebu jak Fanka Davida Haselhoffa...
ja mam pomysła. żeby wprowadzić płatnego filmweba,np. 3 zł na miesiąc (smsem) i przynajmniej pokemony by znikły...i lepszy serwer by był...:)
No...jak 3 złote to spoko ;) Sms-em tak...ale niektórzy moga nie mieć dostępu do sms...to można by jeszcze jakiś sposób inny...
Ludzie nie każdy ma telefon na abonament!!! Wystrczyłoby tylko weryfikować takie głupie komentarze i podejmować odpowiednie kroki. Ja nie mam zamiaru płacić za kretyństwo innych ludzi.
To z tego że rocznie traciłbym na tym 36 złotych. Jak ktoś ma na abonament to może sobie miesięcznie wydać nawet 50 zł i mu to zwisa. Jak ktoś ma pre-paid'a to mu to nie jest tak obojętne. Zresztą o czym my tu rozmawiamy??? Plany jak by tu zkomercjalizować filmweb???
litości.
ja tam już swój pomysł swojej organizajci na ten temat złożylem... zresztą wiesz gdzie.