Ogląda ktoś jakieś programy na MTV, jak tak to podajcie swoje trzy
ulubione.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
malunkaniowa

Od zipa do dżentelmena (From G's to Gents).
Jedyny porządny.

malunkaniowa

MTV w ogóle jest shitowe i niewarte oglądania

_DeathEater_

Racja

malunkaniowa

mam ulubione: Don't Kill The Music puszczane w tak nieprzyzwoitych dla normalnego człeka godzinach, że aż szkoda gadać.. a jaki to program? hmm.. puszczają tam teledyski.. tak, na mtv polska dają teledyski!

diana6echo

Nie znoszę polskiego MTV.Kiedy nie przełączę leci jakiś "maraton z" a gdzie muzyka? Ktoś napisał że w nocy to ja piszę że w nocy to się śpi.

pakocudowna

aster basic czy jakiś inny pakiet dostawcy kablówki i jedziesz
ja mam mtv2 mtvhits mtvdance - i tam nie ma żadnych programów oprócz wywiadów z gwiazdami muzyki, ale rzadko się one trafiają

diana6echo

Mam Cyfrę+ i na szczęście ,bo lubię taką muzykę mam MTV Two.Poza tym słuchanie muzyki z TV to nie jest to co lubię najbardziej.

pakocudowna

Ja mam nke i jeśli juz to poza rozdaniami "Zlotych popcornów" oglądam Mtv hd, bo taki teledysk w hd to naprawdę ciekawa sprawa. Chociaż czasami sa bloki z muzyką, która do mnie przemawia( zwłaszcza staaaary rock czy metal);)

malunkaniowa

z nudów różne rzeczy sie oglada, ale jak włącze te programy to zostaje do końca przed tv:
Od zipa do dżentelmena
pimp my ride
włatcy móch ;P

byq88

Ja czasem wstrzymuję się z przeskoczeniem na następny kanał, gdy widzę napis - 'Króliczki Playboya bez cenzury' - fajne cycki zawsze dobrze wpływają na samopoczucie:] Ale że fanem tej gazety jednak nie jestem, szybko przełączam na Polsat Sport...

malunkaniowa

Project Runaway, Szał ciał i tyle .
<za krótki>

malunkaniowa

W latach 90-tych było MTV EUROPE!!! ,teraz no raczej nie przypomina mi muzycznej stacji choć ma taką nazwę , większość programów które obecnie są emitowane nie mają nic wspólnego z muzyką.
Obecna ramówka MTV jest taka jak by Eurosport emitował filmy przyrodnicze :)

malunkaniowa

Był kiedyś taki program wart uwagi przeciętnego widza to "Most wanted" prowadzony przez Ray Cooks'a. Bardzo zabawny i wiele się w nim działo. Tak na marginesie to był program nad którym szlifowałem angielski. Ray miał wyjątkowo dobrą dykcję oraz bogaty język przy tym podany w zabawny i humorystyczny sposób. Ciekawe co się teraz dzieje z tym prezenterem?

Bontone

No to może ciebie zainteresuje ten link:
http://www.wykop.pl/link/280094/8-ostatnich-wydan-programu-mtv-s-most-wanted-mtv -europe

Start MTV w 1981 (zapowiadało się ciekawie):
http://www.wykop.pl/link/279941/pierwsza-godzina-nadawania-mtv-1981-rok

RIP MTV

projecta

Super te linki , choć ten drugi dotyczy startu amerykańskiej MTV, europejskie MTV zaczęło nadawać 1 sierpnia 1987 roku
http://www.youtube.com/watch?v=aRwFc4DksQg&feature=PlayList&p=F730D5741F2F59B1&p laynext=1&playnext_from=PL&index=72
(link z początków lat 90 -tych)

EHNATON2

No wiem, że amerykańskiego MTV. Mimo wszystko warto zobaczyć jak ta stacja przez lata się zeszmaciła. Ile zostało z oryginalnych planów (dzisiaj "Video killed the Radio Star" nabiera nowego znaczenia).

malunkaniowa

na MTV najlepsze jest Miasteczko SouthPark moega klasyk, polewa na maxa szkoda, że nie ma bluzgów a jest tylko piip, a oprócz tego to nie ma żadnego ciekawego programu

tylko6

South park na mtv jest do dupy

rubia1b

Och zgadzam się.. Jak można niszczyć coś takiego...
Ale swoja drogą jest kanał mtv, na którym można jeszcze nie dość że posłuchać dobrego rocka to jeszcze pooglądać dobre programy:P
Ale ostatnio to chyba tylko na Mtvn Hd można coś takiego znaleźć:P Nie ma tych durnych programów o tępych blondynkach, które pokazują swoje mieszkania i przytulając się do nowego ferrari mówią jak to im ciężko:)

malunkaniowa

MTV moze pare lat temu bylo muzyczna telewizja. Teraz same badziewne amerykanskie reality show oglupiajace ludzi. Jesli juz mam ogladac ten kanal to tylko brytyjskie lub tematyczne - w wiekszosci stacji niedostepne

luty02

Czyżbyś mówił o reality show'ach... ? No bo nie kumam chyba do końca, bo wyszło na to, że możesz ogladać reality s. pod warunkiem, że są brytyjskie...:/
Mtv się zmieniło, to fakt, ale najwidoczniej takie są wymagania rynku, więc jedynie co to mozna winić coraz głupsze społeczeństwo...
Więc dobrze, że Mtv ma jeszcze inne kanały, na których można posłuchać muzyki, bo inaczej to naprawde szału można by dostać

malunkaniowa

Jedyny program warty obejrzenia od czasu do czasu to 'pimp my ride'. ten śmiech xzibita :D

sally_storm

No tak, ale jedno na pewno warto będzie obejrzeć - Mtv movie awards, z tym, że nie mam pojęcia czy puszczą to na zwykłym Mtv czy na tym MtvnHd, bo to zwykłe to schodzi na psy.. a poza tym nie ukrywam, że takie rozdanie wolę obejrzeć w HD :)