a co sadzicie o tym serialu????????????o jego bohaterachj????a przede wszystkim co sadzicei o aktorze w nim wystepujacym Pawle Małaszyńskim????????????????

brechta

czyżby kolejna miłośniczka Magdy M... ja pomijając blogi Miki www.cieple-swiatelko.blog.onet .pl to wcale się tym nie interesuję.

Paweł Małaszyński... to prawda jest przystojny... ale po co robić wokół niego tyle szumu... a juz kompletnie nie rozumiem jak można twierdzić, że w tym serialu najpiękniejsza jest Magda... przecież Kasia Bujakiewicz jest dużo ładniejszą aktorką z tego co się orientuje... .

Pozdrowionka :)

lamaz

No to prawda Małaszyński jest przystojny:) Myślę jednak że w tym serialu się nie spełnia, przede wszystkim to dobry aktor "Boża podszewka" i "Oficer"...... Magdę M przyznaje sie że oglądałam, ale chyba raczej z sentymentu bo sama studiuje prawo:)...Przede wszystkim ten serial to bajka, całkowicie pozbawiona realiów....a czasami fajnie odpłynać sobie do bajecznej krainy kiedy masz juz dośc otaczajacego Cie świata....

Lucy_2

jak dla mnie był sztuczny, mało w nim emocji, postacie takie sztampowe zero jakichkolwiek akcji spontanicznych - nuda, nuda, nuda........no może Bujakiewicz się należy pochwała.

Sweet_Escape

Czy to normalne, że wygrywa się każdą sprawę w sądzie?
Że twój ukochany obsypuje Cię ciągle prezentami... i ciągle go na to stać?
Twój ukochany wiecznie śpieszy by zapewnić że cię kocha, dzwoni kilka razy na godzinę?
Twoje przyjaciółki sa gotowe stawić się na każde twoje wezwanie?
Twoi rodzice po kilkunastu latach cudownie się pogodzili?
Jesteś piękny, mądry, bogaty a do tego normalny i wcale nie jesteś 'złą osobą'?
Kochasz zwierzęta, ludzi i cały świat?

To takie troszkę nierealne.. co nie? :) :) :)