Lubię programy podróżnicze. Cieszę się, że rodzi się w Polskiej tv na nie moda. Zaczeło się od Wojciecha Cejrowskiego i jego "Boso przez świat" nadawanego przez TVP. Narodział się popularnośc, była jakiaś tam międzynarodowa nagroda telewizyjan(złoty medal nawet), była oglądalność. A jak i oglądalność to i konkurencja się obudziła. Do walki ruszyła stacja TVN. Z mroków zapomnienia wyciągneła Martynę Wojciechowską - fankę motoryzacji, podróży, od niedawna matkę i co nie bez kobiete atrakcyjną. Postawiono więć w mowym programie na wątki kobiece (zresztą całe TVN tak ma). Oczywiście podejrzewano, że króliczek Playboya przyciągnie przed ekrany również widzów bez podwójnego chromosomu X. Dla pewności zapewniono:
http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/bedzie-duzo-piersi,1366072,3604
No istało się:
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,7187207,Martyna_Wojciechowska_pokazala_piers i_w_tv.html

Wojtek Cejwoski leży na łopatkach. Na nic polot, charyzma, cięty dowcip sławnego młotka na lewicę, gdy przeciw niemu staje tak kształtny - nie bójmy się tego słowa- cyc. Tym bardziej, że pan Wojtek kwiaciastej koszuli przed kamerą za nic nie ściągnie (podobno to z powodu wielkiej blizny pooperacyjnej, która zresztą ma mu dawać wielkie poważanie wśród Indian czujących respekt przed kimś potrafiącym przeżyc tak cieżkie obrażenia).

Całe szczęscie, że nie muszę wybierać między dwoma programami. Chociaż oba programy w niedzielę to o innych porach. Całe szczęście.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
ProF_A_N_

Pozwól, że zadam Ci pytanie cisnące się nam wszystkim na usta. Serio podoba Ci się Martyna Wojciechowska?

Wam wszystkim? Znaczy komu? Martyna to atrakcyjna kobieta. Na dłuższą metę może trochę irytować wyraz twarzy made by 'dobra ciocia', ale wtedy można trochę pochylić czoło i zawiesić wzrok na czymś innym, przyjemniejszym. ;>

użytkownik usunięty
Deix_z_gwiazdkom

Dobrej cioci na cycki nie wypada patrzyc, nie, nie:P

Na zęby nie wypada patrzeć. Na piersi jak najbardziej. :P

Czy się podoba? W końcu gdyby ktoś jej nie znał i chciałoby się dowiedzieć jak ona wygląda to musiałby użyć słów: blondynka, wysoka, zgrabna, długonoga i z pokaźnym biustem. Dla wielu taki opis to wręcz kalka ideału kobiety.
A tak na serio to bardziej niż fizjonomia Martyny podoba mi się to co ona robi. To prawdziwa twarda babka, którą można zabrać by na koniec świata bez obawy, że w połowie drogi powie, że wraca bo jej się tips złamał. Kręcą mnie twarde dziewczyny z męskim hobby, al jednocześnie takie które dobrze czują się w swojej skórze. Nie jakieś nawiedzone feministki, które więcej mówią nawet nie tyle o równouprawnieniu płci to o braku róznic między nimi. Ile o tym gadają standardowe polskie celebrity-feministki Szczuka, Domagalik, Gretkowska. Martyna nie jest feministką, ale dla pokazania wartości kobiet uczyniała w moich oczach więcej niż one. Swoimi czynami dała świadectwo, że kobieta potrafi. I nie robi tego dla pokazania czegoś ale wyłacznie dla siebie. Robi to co lubi, ale nie na pokaz.
Potrafi niejednego męskiego twardziela przebić w byciu twardą, a jednocześnie łączy w sobie typowo żenskie w tradycyjnym (może szowinistycznym) ujęciu role. Jest więc sexy laseczką z "Platboya", a jednocześnie troskliwą (jak sądzę) matką kilkumiesięcznego bobaska.
I jak tu jej nie cenić?

użytkownik usunięty
ProF_A_N_

Kobielski na spotkaniach dosyć protekcjonalnie wypowiadał się nt. yczynów Wojciechowskiej (tu chodziło akurat o Everest)

ProF_A_N_

Chciałby zaznaczyć, iż popularność tego typu programów nie zaczęła się od Sz.P. Cejrowskiego, ale od Elżbiety Dzikowskiej i Tonyego Halika, którzy przez wiele lat prowadzili bardzo popularny program "Pieprz i wanilia". Później jeszcze Robert Makłowicz jeździł po świecie, pichcąc swoje specjały w co atrakcyjniejszych turystycznie miejscach.

dustman

ChciałbyM...

dustman

no tak szczególnie Tony Halik ile on wyjarał...

dustman

Wcześniej była jeszcze Kawiarenka pod globusem [czyli Klub 6 Kontynentów] R. Badowskiego.....

krdor

Martyna Wojciechowska jest bardzo fajna.
W co do wyrazu twarzy ,,dobra ciocia", mi on osobiście nie przeszkadza. Bije od niej ciepło, dobro.

użytkownik usunięty
dustman

PAMIĘTAM Pieprz i Wanilię :)
Oglądałam to jako mały smark :) Zawsze fascynowało mnie, co oni mają porozwieszane na ścianach w tle ;)

ProF_A_N_

Martyna to taka mniej spalona jolka rutowicz. Programik żenujący. Do tego babka brzydka jak noc i troche spasiona.

Motorcycle_Boy

Co Ty gadasz?! Martyna to fajna, inteligentna i całkiem ładna kobitka. Poza tym, jest chyba sporo starsza od Rutowicz. Zresztą, nie ma w ogóle czego porównywać. Obie postanowiły zaistnieć w mediach, i jednej z nich się udało, bo miała coś, co jej na to pozwoliło. A druga? No właśnie - dupa zimna, i żenuła.

użytkownik usunięty
dustman

nie lubię za bardzo Martyny, ale na pewno nie jest głupia, a już że spasiona... mi zawsze wydawała się właśnie za cherlawa.

Co ty człowieku porównujesz Jole Rutowicz do Wojciechowskiej no comments.
Martyna jest ładna jej program oglądało się przyjemnie nie wiem czy dalej to kręci po wypadku co zgineło 2 ludzi kamerzysta i jeszcze jeden typ . Playboya z nia mam do dzisiaj .

Skrajne wyniki najczęściej się odrzuca, więc powiedziałbym, że ani nie jest spasiona, ani też cherlawa. Jest.. normalna.