Moim zdaniem drugi najlepszy program Discovery, zaraz za Ultimate Survival. Ciekawy i wciagajacy, nawet moja matka go oglada :D Czlowiek az chce po programie isc do studia i sie wydziarać...
Fajne jest to, ze ten program nie pokazuje ludzi, ktorzy chca sobie zrobic tatuaz, jako lysych bandytow/przestepcow, wyrzutkow spoleczenstwa itp tylko jako normalnych ludzi.
Mozna znalezc w tym programie mnostwo inspiracji.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
igunia953

Nie znoszę kolorowych tatuaży.

Co do samego Miami Ink to nie mam porównania z LA, tego drugiego widziałam
kiedyś może jeden odcinek. Discovery ogląda się właśnie dla takich
programów, chociaż nie jest to mój numer jeden.

KARO

no ja podobnie się donoszę do kolorów. Na początku są fajne, ale z wiekiem tatuaże się "niszczą" i widać po nich upływ czasu, czego nie można powiedzieć o dobrze zrobionych czarnych. Jak dla mnie Miami Ink to absolutny nr 1 na Discovery. Oglądałam kilka odcinków La Ink i myślę, że to pomyłka. Kat jest fajna, ale w Miami. Który z tatuażystów z Miami to Wasz ulubiony? Bo u mnie na pierwszym miejscu jest Ami James, który jest wspaniale wredny itp. Potem jest Garver, bo robi najlepsze tatuaże, potem Nunez (bo fajny z niego gość). Yoji jest najlepszy wtedy, kiedy Ami się z niego nabija ;) a Darrena toleruję tylko dlatego, że ma polskie korzenie i kiedyś tatuował Polaków ;] Kat von D jest spoko, a Baby Dre mogłabym pogrzebać :D a jak u Was??

Wilkinson

Ja lubię to oglądać, chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że to wszystko jest pod telewizję. pradą jest, że chłopaki świetnie tatuują i napewno nic nieszkodzi poodlądać xD

Gabrysia21

oni są aktorami, jak wszyscy inni. Wszystko jest ustawiane, mało co jest tam naturalne, ale tatuują wspaniale.

Wilkinson

Bardziej mnie się podoba LA ink ale ogólnie chodzi samo TATUAŻE które lubię mieć i oglądać jak powstawają.

nicola2007

a maktos 6 sezon i z skas sciagnal.i jescze poszczegolne odcinki 4 sezonu moze 6 po jest napisane ze po rusku i prosil bym zebyscie podali liczbe odcinkow w kazdym sezonie bo nie wieem czy mam wszystkie dzieki z gory

linkin14

http://www.tatuaze.org/filmy.htm ja na tej stronie oglądam Miami, odkąd na discovery się skończyło. Może tam jest 6 sezon - sprawdź ;)