Kogo typujece dov zdobycia Pucharu Mistrzostwc Świata FIFA na rok 2022?
Ja Hiszpanię
przegrali z Kamerynem, gdyby Hiszpania chciała to dokonałaby desantu do brazylijskich miast które są nad morzem. Komandosi hiszpańscy mogliby przejąć miasto w 12 godzin. W ciągu trzech dni marynarka wojenna, lotnictwo i desand hiszoańskich wojsk lądowych sprawiłby , że Brazylia panłaby w 3 doby.
POWÓD:
Prześladowanie 100 milionów Białych Brazylijczyków, głównie pochodzenia hiszpańskiego.
Tak, Brazylia przegrała z Kamerunem, a np. Hiszpania przegrała z Japonią i zremisowała z Niemcami, przez moment była nawet poza turniejem. I co z tego? Turniej jest długi.
A ty teraz piszesz o mundialu czy o czym bo nie rozumiem?
Poza tym bardzo ciężko wskazać faworyta dlatego że poziom w piłce nożnej się bardzo wyrównał, Maroko wychodzi z grupy na pierwszym miejscu, Australia też wyszła z grupy a faworyci zawodzą.
Czuję że Brazylia może wygrać ten mundial choć im nie kibicuję, zawsze kibicowałam Włochom, ale oni jak wiadomo się nie zakwalifikowali.
A ja ci powiem , że w tym roku Mundial wygra Hiszpania, za 4 lata Mundial w Meksyku też wygra Hiszpania (bo będą grać u siebie). Każdy Hiszpański piłkarz biegnie z prędkością 100 metrów na 8 sekund. Są też lepsi technicznie, wytrzymalsi i lepiej graja w zespole, maja super kadrę
Jacek placek na oleju mama krzyczy ty złodzieju. Panie Sobota typujemy Mistrza Świata 2022 w piłce nożnej na Mundialu w Katarze. Nie offf topicujemy Jacuś.
wiedziałem, że to ty, ten niepodrabialny idiotyczny, nieudolny trollerski styl. Już nie przeszkadzam, trolluj dalej, niektórzy wciąż się nabierają, co?
w tym temacie podajemy kraj który zostanie Mistrzem Świata World Cup 2022 w piłce nożnej na Mundialu w Katarze. W sumie do wyboru masz 9 państw niestety.
Panie Sobota, kogo Pan typuje na Mistrza Świata w Piłce Nożnej mężczyzn na Mundialu w Katarze? Komu Pan kibicuje?
ponoć 20.000.000,00 (słownie dwadzieścia milionów). WRio de Janeiro i Sao Paulo mieszka więcej Polaków niż w Warszawie. Polacy zasiadają w brazylijskim parlamencie i rządzie. Łączna powierzchnia nieruchomości rolnych pod plantację w Brazylii jeżeli chodzi o kilometry kwadratowe jest ponad dwyukrotnie większa od całej powierzchni Polski. Chodzi tylko o nieruchomości gruntowe stanowiące prywatny przedmiot własności.