PETYCJA O WZNOWIENIE ,,NA POŁUDNIE"

w związku, że trudno dostac ten serial <wydawany jest tylko w USA i Kanadzie jak przeczytałam na stronce> to może wszyscy fani tego serialu zróbmy wielka listę i wyślijmy do TVP może to coś pomoże, bo słyszałam, że pisały pojedyncze osoby i z miernym skutkiem, może na prośbe większej grupy ludzi by ulegli? TVP miała by oglądalność, że wszystkie inne stacje by poległy. co o tym myślą fani serialu?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ignis_2

Genialny serial, kanadyjska policja konna, nieprzeciętny benton fraser, "na południe" miało wspaniały klimat, jakby co podpisuję się po petycją do TVP o wznowienie emisji:)

markymark1987

ok wszyscy, których znaz i lubią ten serial niech się też podpisza DUE SOUTH góra!

ignis_2

Ja też bardzo lubiłem ten serial, ale nie wiem co TVP ma z nim wspólnego, skoro to TV4 go emitowało ;)

Wujek_Atom

ja go oglądałam jak byłam mała a nigdy nie miałam takiego programu jak tv 4 a oglądałam go tylko w domu u siebie więc kiedyś leciało na tvp. nieważne ważne jest to, aby jakaz stacja puściła wreszcie ten serial

ignis_2

Podpisuję się obiema rekami!:) Świetny serial:)

Mims

a czy nie emitowalo tego tvn?

użytkownik usunięty
Happily_ever_after

Polsat jako pierwszy to emitował.

ignis_2

Świetny pomysł! popieram! uwielbiałam ten serial. Podpisuję się jaknajbardziej i ba! moi znajomi napewno też się podpiszą!

owieczka

to jak będzie nas duzo duzo duzo wiecej robimy liste i gnebimy telewizje:P

ignis_2

Tak "Due South" to fenomenalny serial. Ale co do wyemitowania go to pisałam maile do TV4 i dostałam odpowiedź, że nie przewidują na razie emisji. Tak że jedyne wyjście to przypominać cały czas telewizji, że fani czekają na ten serial i może któregoś pięknego dnia... kto wie, może się doczekamy.
Oczywiście podpisuje się pod tym by wznowić nadawanie serialu :).

Abra

Ostatecznie jednak akcja się powiodła :D
TV4 zaczęło emisję !! Dzięki wam wszystkim!!
Pozdrawiam pozostałych fanów serialu !!
Znów będę mogła się bez żadnych oporów zadłużyć w moim ideale z dzieciństwa !!

gem_aga

W dobie internetu wszelkie petycje o wznowienia tracą sens.