Podawajcie tytuły najgorszych, najbardziej bezsensownym i dennych polskich seriali. Moim zdaniem "Klan" przebija wszystko. Te lubiczowskie rodzinne nieszczęścia i historie "z życia wzięte"...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Thief

"Plebania" jest żenująca.
Czytałem tutaj na Filmweb, że "Złotoplolscy" emitowani na TV Polonia dają ciekawy obraz Polski (policjant na rowerze z kogutem). Ogólnie "Złotopolskich" bym także zaliczył.

Kadaj___grozny

Uuuu... ja nie lubie żadnego polskiego serialu :/ Są takie przerysowane.... Yhhhhh :/

Plebania
Złotopolscy
Klan
Pierwsza miłość
U fryzjera
Kochaj mnie kochaj
M jak miłość
Na dobre i na złe
Na Wspólnej

To wszystko SUCK ! ! ! :)

InowroclawskiWilk

Ooo "U Fryzjera", tak? Gdzie i kiedy to leci, bo nie oglądałem?

Thief

Moje typy to :

Plebania
Złotopolscy
M jak Miłość
Pierwsza Miłość

jest ich jeszcze kilka, ale nie moge sobie przypomniec tytulow :/

Thief

aaaaaaa i jeszcze Klan- nie wiem jak moglam zapomniec:)

Thief

Bezapelacyjnie w moim rankingu na pierwszym miejscu są "Złotopolscy" - tylko pomyśleć, że serial przedstawia w dużej mierze polską wieś ?!! O zgrozo!!!
Kolejne miejsce - naturalnie "Klan" (dopisałabym jeszcze w tytule: Nudziarzy)
Następnie: "Pierwsza miłość" - jacy wszyscy tu są zawsze podnieceni każdym wydarzeniem ;D
I jak dla mnie "Niania" w polskim wydaniu - jak dla mnie Agnieszka Dygant robi tam wszystko na siłę - te jej miny czasami przebijaja samego Jima Carrey'a;/, a gdyby nie śmiech puszczany w tle, niby to przez ludzi - hmm nie wiedziałabym, w którym momencie się smiać...
Fran Drescher górą!!!
To tyle ode mnie :)

Thief

1. Klan
2. Plebania
3. Pierwsza miłość
4. Pensjonat pod różą
5. Złotopolscy
6. Niania
7. Magda M
8. Na dobre i na złe

użytkownik usunięty
Thief

A ja tam powiem co innego: bardzo lubię oglądać "Nianię" (Agnieszka Dygant gra naprawdę naturalnie, ale uważam że jest to specyficzne poczucie humoru, więc nie wszystkim się podoba), "Na wspólnej" (nie wiem jak można tego nie lubić...:)) "M jak Miłość oglądałam kiedyś, było fajne, ale ostatnio wieje nuuuudą.
Zgadzam się w jednym: Rysia z "Klanu" nie jestem w stanie obejrzeć, a serila "Złotopolscy" przyprawia mnie o bołe brzucha;))))
Pozdrawiam i przy okazji zapraszam na mojego bloga :P

Thief

Złotopolscy - pare lat temu oglądałam, ale się robiło coraz nudniejsze, to przestałam. I byłam pewna, że to już nie lata, dopiero pare dni temu się okazało, że za wcześnie świętowałam.
Klan... Moja mama ogląda :/

Thief

Złotopolscy - pare lat temu oglądałam, ale się robiło coraz nudniejsze, to przestałam. I byłam pewna, że to już nie lata, dopiero pare dni temu się okazało, że za wcześnie świętowałam.
Klan... Moja mama ogląda :/

Thief

"Plebania", "Klan", "Pierwsza Miłość", "Samo życie", "Bulionerzy", "Świat wg Kiepskich"... i tak daaaleeej...

Bangsi

"Kiepscy" w porównaniu do np. "Złotopolskich" to szczytowe osiągnięcie polskiej telewizji...

Thief

WSZYSTKIE!! ABSOLUTNIE I TOTALNIE WSZYSTKIE (orócz "Wojny domowej") ;-)

jawom1b

noo ja bym jeszcze dodał żałośny serialik - 'dziki' lol2

Thief

No ale niestety nieudolna próba przerobienia i tak ohydnego i nudnego "Świata wg Bundych" na polskie realia...

Bangsi

ogólnie nie oglądam seriali (chyba, że "gotowe na wszystko"). Do tych wszystkich "klanów" i "plebanii" już się przyzwyczaiłam. natomiast irytują mnie wszelkie seriale, które ostatnio mnożą się jak grzyby po deszczu:
"wiedźmy" ( takie polskie "gotowe na wszystko" oczywiście w zamyśle reżysera-kompletny niewypał)
"kochaj mnie, kochaj" (widziałam urywki-ani to smieszne, ani nic innego)
"warto kochać" - no comments
Jedyny serial polski, który lubię to "egzamin z życia".

veritaserum

Ja akurat oglądałam "Wiedźmy"- dopóki leciały... Nie wszystkie odcinki wprawdzie. Tak dla odstresowania.

Bangsi

Akurat Bulionerzy nie sa tacy zli ostatnio obejrzalem wszystkie odcinkina ipli i nadal bardzo przyjemnie sie ogląda.Dodal bym jeszcze Miodowe lata lubie i stare odc Kiepskich .

Ruben_fw

To prawda, całkiem przyjemny do obejrzenia dla zabicia czasu. Heh, Miodowe lata to klasyk.

Thief

Najgorsze to:

Kochaj mnie kochaj
Magda M.
Klan
Plebania

Mateusz_dziura

Może mi się oberwie, ale wszystkie polskie seriale są totalnie bezsensowne....podziwiam ludzi, którzy potrafią oglądac polskie seriale typu Klan, Złotopolscy itp. Moja psychika jest silnego rodzaju...ale gdybym miała oglądac dzień w dzień polskie seriale to chyba bym nie wytrzymała....i szybko pozwoliłabym północnemu wiatru zabrac mnie stąd.....
W prawdzie nie mówie tu o serialach dokumentalnych....
No cóż tyle...

Thief

"Kochaj mnie, kochaj" - zaszczytne I miejsce, bo durne że szok. Oczywiście jeszcze "M jak miłość" i "Klan"

Thief

Są jeszcze takie perełki jak lokatorzy i sąsiedzi

Thief

NAJGORSZE POLSKIE SERIALE:

39 I PÓŁ
PRZEPIS NA ŻYCIE
KLUB SZALONYCH DZIEWIC
RODZINKA.PL
MAJKA
NIANIA
M JAK MIŁOŚĆ
KLAN
PLEBANIA

I WIELE WIELE INNYCH...

użytkownik usunięty
Thief

Szkoła

19+

Szpital

Dlaczego ja?

Trudne sprawy

Słoiki

13 Posterunek

Thief

Z mniej oczywistych to raz trafiłem na TV Polonia na takie coś http://www.filmweb.pl/serial/Sp%C3%B3%C5%82ka+rodzinna-1994-32530
Okropność, polecam poszukać jakiegoś odcinka

Thief

Barwy szczęścia
Klan
Trudne sprawy (i inne tego typu pierdoły)

Thief

Klan
Plebania
Na wspolnej
Graczykowie
Brzydula
Majka
I te wszystkie inne