Mój to oczywiście na pierwszym miejscu The O.C., Pirson Break i Lost :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
nelcia92

O BOŻĘ!!
OCZYWIŚĆIE ZE MAGDA M!!'
KOCHAM TEN SERIAL

Alexis_10

Aaaaaaa......zapomniałam
i jeszcze UWAGA FACECI
:)

użytkownik usunięty
nelcia92

Mój najlepszy serial ?

Niestety żadnego jeszcze nie wyprodukowałem, ani nie nakręciłem.

użytkownik usunięty

no właśnie ja też sobie żadnego nie przypominam..

użytkownik usunięty
nelcia92

A serial do Windowsa może być?

No, moze byc. Podaj bo nie mam zadnego.

nelcia92

Dexter, Świat wg. Budnych, Dragon ball!!!

Oto moja trójka:>

Baka i Film:>

Tomoos

toma"sh" jeszce raz napisz te debilne "BiF" to mnie ch*( strzeli ;/ Nic mnie tak nie wkurwia jak to ;/Gówno kogo obchodzi co ty robisz podczas seansu filmowego, a także poza nim =/

Kompania Braci.

"Mój to oczywiście na pierwszym miejscu The O.C., Pirson Break i Lost :)"
A co jest w tym tak oczywistego? Że ludzie lubią szajs?Ten wyraz tj. "oczywiście" świadczy o tym iż ty to oglądasz, bo jest popularny,bo inni też to oglądają...

era

No co ty napoczątek coś musi popularne czyli musi duża ogladalność.
Pierwsze słyszę żeby ktoś coś oglądał bo jest popularne. Coś się ogląda gdy jest dobre. Ja oglądam Losta, Prison Break mnie nie wciąga.
Również Magda M:)
A takie gadanie, że to jest szajs bez argumentów:P...

Kasjopejka

jeżeli powiedziałabyś to ,że 2 seria PB to nie szajs to zalecałbym wtedy pójście do specjalisty.Wiadomo że nie wszystko co jest robione dla pieniędzy jest złe ale tak z reguły bywa, jak już pisałem te seriale nie są jakoś specjalnie dobre tylko po prostu popularne...
bez argumentów? he, gdy ktoś jest na bierząco z tymi serialami to argumenty są zbędne choć musze przyznać to ze Losty wróciły do lepszej formy lecz po 18 odcinku ktorego przed chwila obejrzalem znowu zaczyna sie wszystko przeciagac...;/

era

Coś nie jest popularne gdy nie jest dobre bo wtedy nie jest oglądane.
Nie wiem czemu patrzysz z perspektywy pieniędy. Wszystko seriale, filmy są robione dla pieniędzy. Może masz za złe, że za dużo zarabiają?:D

Kasjopejka

To twoim zdaniem dobre jest tylko to co jest popularne?

"Wszystko seriale, filmy są robione dla pieniędzy."
Tak ale nie wszystkie są tak żałośnie przeciągane, dla pieniędzy właśnie i o to mi chodzi...
Gdy serial jest naprawdę dobry powinni go takim zostawić a nie na siłę dogrywać odcinki tylko po to by wyciągnąć $ od naiwnych ludzi i tym samym zepsuć serial ;/

Kasjopejka

Niekoniecznie, nie zgadzam się z tobą. Weźmy np. "M jak miłość" - Co wieczór oglądają to tysiące, może nawet miliony Polek, a żeby to była dobra telenowela, to nie powiem. To jest po prostu beznadziejne. Ale te kobiety to oglądają. Popularność serialu i to, czy jest dobry nie mają nic do siebie. Tak samo jest z (wiem, wiem - większość dziewczyn i kobiet się oburzy, ale taka jest prawda) z "Magda M.". Z taką samą jak moja opinią spotkałam się kiedyś na jakimś blogu. Podaję linka http://slawek34.blog.onet.pl/2,ID192794783,index.html

Noane

tzn. nie zgadzam się z Kasiją

za krótki za krótki

Noane

M jak Miłość jest serialem bardzo lubianym przez ludzi starszych ze względu na powolność akcji(dodam, że jesteśmy starszym społeczeństwem:P)Do niedawna M jak Miłość było najlepszym polskim serialem.
Dla mnie ostatnie odcinki Magdy M są najlepsze.
Dlatego jest to kwestia gustu.
Dobrze, że przedłużają bo tak już nic nie było.
Wszystko jest kwestią gustu. Np. Lost nie podoba się np. moim rodzicom bo oglądają wyrywkowo a jeśli nie jest sie na bieżąco to nie wie się o co chodzi.
Każdy ogląda co chce.
Cieszmy się, że w ogolę coś powstaje:D bo lepszy rydz niż nic:D

Kasjopejka

Alternatywy 4
Czterej pancerni i pies

ale one tu pewnie nie pasują bo.. nie są cool?

mikesz

Pancerni nie są, bynajmniej dla mnie, ale Arternatywy to jeden z najlepszych polskich seriali(jak dla mnie of course:])!!!!

Pzdr.
BiF:>

nelcia92

Do "Era"

BiF
BiF
BiF...... I co szczelił?!?!? Ciekawe kogo byl hehehe...!!!!

Zioło było, jest i będzie jarane!!

A jak to :"BiF" tak bardzo Cię wqrwia to spobie markerem pobazgraj po monitorze w miejscu gdzie owe: "BiF" widzisz!! Może Ci pomoze, chociaż wątpie :/!!!

Baka i Film:> who you!!!!!!!!!!!!!!!

Z przykrością stwierdzam ze tak jak dla Ciebie i dla mnie 2 seria PB jest Goownem w porównaniu do pierwszej! A 3 pewnie goownem z moczem, albo czymś gorszym bedzie!!!

Jesli kogos zdenerwowalem prócz "Era" to sorry ale sie z lekka poddenerwowalem :/ Peace:>

Tomoos

"Zioło było, jest i będzie jarane!!"
Luz, tylko po co się tym tak chwalić?

era

Ja się nie chwale!! Bo poprostu nie ma czym!! Karzdy moze sobie palić :]
Dla mnie poprostu baka i film (tu z małej:]) pasują do siebie jak tost z serem, jak kiełba z grila z musztardą, jak herbata z cytryną jak.... uuu poprostu dla mnie nie ma filmu bez baki. Pale bo kocham filmy oglądać i tyle :D
Ale dobra juz, skończmy ten temat bo..... "temat" jest inny hehehe....

Pzdr.
"BiF:>"

nelcia92

Ja najbardziej lubię:
- Doctor Who
- Dexter
- Prison Break
- Lost
- Przyjaciele
- I kto tu rządzi

nelcia92

No to oficjalnie jaki tematu tu obowiązuje...? [o ile w ogóle jakis obowiązuje ;]] wchodze wiedziona przez "seriale", zastają "bif" ;D nie jest źle! xP

nelcia92

Melrose Place
Druzyna A
Monk
Dynastia
Orły z Bostonu
Swiat wg Bundych
Swiat wg Kiepskich do 2008 r.
Macgayver
Gliniarz i prokurator
Straznik teksasu
Goraczka w miescie
T.J Hooker
Aniolki charliego (1976-81)
Na wariackich papierach
Czterdziestolatek
Columbo
Rozpalic Cleveland
Przyjaciele

nelcia92

Moje najbardziej ulubione seriale to Prison Break, Lost, Crusoe, Czas honoru oraz Ratownicy. Seriale te są godne polecenia gdyż wciągają od pierwszego odcinka i z niecierpliwością czeka się na następny.

nelcia92

Doctor who(do 4 sezonu)
Sherlock bbc
Firefly
Dollhouse
Lost in Austen
Juuousei
Blood ties

nelcia92

Przyjaciele ❤

nelcia92

Z tego wieku to będzie:

The Wire
Black Mirror (każdy odcinek to odrębna historia)
Generation Kill
Boss (nigdy nie będzie miał zakończenia)

Wysoko cenię:
Olive Kitteridge
Sense8
The Missing
Fargo
True Detective
Top of the Lake
The Fall
Utopia
The Shadow Line
Breaking Bad
Game of Thrones
Firefly
Broadchurch (pierwszy sezon)

The Wire oceniony na 10/10, reszta 8/10 i 9/10. Ale są też (sporo) seriale, które ogólnie podobają mi się, uważam je za dobre (7/10), ale za długo by wymieniać...