CZy ktoś ogląda serial na tvn Odwróceni ???? Czy nie uważasz że jest naprawde fajny ?? Mam pytania:
1. Ile odcinków ma 1 seria ??
2. Czy istnieje 2 seria tego serialu ??
3. Czy wiesz co będzie się działo w całej 1 serii ?

Jeżeli znasz odpowiedż na chociaż 1 pytanie to pisz......
czekam
pozdra KAMILLA BLEU

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kamilla_Bleu

Mi się nie podobaba serial ze względu, że grają tam te same gęby. To jest najgorsza wada tego serialu, ile można oglądac te same twarze?
Potrzebni są nowi aktorzy! :)

Kasjopejka

No ale to jest właśnie podstawowa cecha polskiego świata serialowego. W USA często bierze się do serii "nieopatrzone" twraze, a jak już uznany aktor gra w serialu, to w jednym, raz na kilka lat (np. Petersen w CSI lub Sutherland w 24).

U nas jest inaczej - jeden aktor gra jednocześnie dwie role "prawie" główne w dwóch serialach i jeszcze "dorabia" sobie epizodami w pięciu innych. I wszystko to w jednym sezonie. Czasami włączam TV i właściwie nie wiem, jaki serial miga mi przed oczami, bo ciągle te same twarze. U nas serial traktuje się jak chałturę do nabijania kasy, a nie jak twórcze wyzwanie.

Jorjan

Taka POlska , nie ??? Nie wszystkie polski filmy lub seriale m9 sie podobaja ale ten jest jednym z naprawde dobrych jak na polski serial ....

Kasjopejka

Kapuje. Ale fajnie że chociaż ktoś napisał.....

Kamilla_Bleu

Zgadzam się z tobą, ja też nie uważam, że "Odwróceni" jest naprawdę fajny!! Szczególnie jak dajesz dużo wykrzykników w tematach!

użytkownik usunięty
Jim_Nohlton

jim nohlton przecież ona i tak nie załapie, że dyskretnie ją pojechałeś;)

Wiesz co , nie wiem co cie tak bardzo rajcuje w dokuczaniu mi. Przyjaciół na tym nie zyskasz/. Przestań robić mi na złość i komentować moje blogi żle. Jeżeli chcesz mnie z stąd wykurzyć to zapewniam ci że sie to nie uda.
Kamilla Bleu

Kamilla_Bleu

Też uważam, że "Odwróceni" to bardzo dobry serial. A napewno lepszy od pierwowzoru, czyli filmu "Świadek koronny", który według mnie był maksymalnie nudny:/
A co do Twoich pytań, to:
1. pierwsza seria ma 13 odcinków
2. drugiej serii nie ma

Kamyk_4

Dzieki za odpowiedż. Jestes "kamyk" jedna osoba z nie licznych która odpisuje mi bez rzadnych głupich komentarzy.... A tak wogóle jak masz na imie bo nie wiem jak sie mam zwracać " kamyk " ???

Kamilla_Bleu

Kamillo Bleu, dlaczego mi i Prakotowi nie podziękujesz, przecież "chociaż coś napisaliśmy"... Może nie piszę postów w tak brawurowym stylu jak ty, ale uwierz mi, następnym razem bardziej się postaram :)

użytkownik usunięty
Jim_Nohlton

dokładnie, Prakot popiera!:D
PS : żadnych nie piszemy przez ,,rz" Kamillo:\

Dziękuje bardzooooo za uprzejmość wpisania się tu :/
A jeśli chodzi o ortografie , to czasem w pośpiechu nie pisze poprawnie :)

Jim_Nohlton

Dobrze by było bardziej sie postarać :/
A ty i Prakot jak na razie mili nie byliście więc na dziękowanie sie nie przygotowywałam :)

użytkownik usunięty
Kamilla_Bleu

jaki temat, taka rozmowa.
Tu wszyscy są fanami "Klanu" i "M jak miłość" więc się nie dziw ;D.

Prakot, miałam cię za nudziarza a tu takie zaskoczenie :D

Kamilla_Bleu

Według mnie to jeden z najlepszych seriali jaki kolwiek ogladalem i jaki powstal.
1. Pierwsza seria ma 13 odcinkow.
2. Nie ma drugiej serii ale jest wersja kinowa pt. "Świadek koronny" (serial zdecydowanie lepszy)
3. Wiem ale polecam samemu obejrzec bi naprawde warto.