Od niedawna wystartował nowy kanał dostępny na kanale 27 cyfrowego polsatu.Ciekawe materiały filmowe "Zza kamery" wywiady,odwiedziny na planie.Ciekawe filmy co sądzicie o tymże kanale?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Rorschach_

W polsat film dziś:

05:11 - Zza Kamery
11:13 - Ghoulies 2
13:15 - Minkey Detektyw
15:17 - Miecz Aleksandra
17:19 - Globalna Herezja
19:21 - Kaktus
21:23 - Mały
23:01 - Polowanie Na Eygle One: Punkt Śmierci

Reklamy podczas filmów są ale krótkie i zazwyczaj są to zapowiedzi kolejnych filmów na tymże kanale.

Obecnie w programie "Zza Kamery"

-Anaconda
-Ultraviolet
-Bezsenność W Seattle

Rorschach_

No, program już jest na stronie polsatu dostępny:
http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/polsat-film/
czyli szczerze – na razie nic specjalnego, ale zobaczymy co będzie dalej. Ciekawi mnie czy skoro korzysta on z biblioteki głównego polsatu to w repertuarze znajdą się te starsze produkcje przed laty tam emitowane jak francuska Złośnica, Pretty Baby i jeszcze parę filmów Louisa Malle, Papierowy księżyc i inne, bo wbrew powszechnej opinii na tym kanale można było od czasu do czasu na coś wartościowego trafić..
Joker, mam jeszcze jedno pytanie, czy w trakcie trwania filmu wyskakują tam tego typu „niespodzianki”:
http://www.fothost.pl/upload/09/08/5958298e.jpg

Argento251

Nie dziś obejrzałem "Ghoulies 2" i nic takiego nie wyskakiwało.

Rorschach_

Środa 14.10.2009

05:15 - 11:00 - Zza kamery (standardowo)
11:13 - Narzeczona dla księcia
13:15 - Buddy, siatkarz
15:17 - Drugie dno
17:19.20 - Za drzwiami sypialni
19.20:21 - Sanitariusze
21:23 - Polowanie na eagle one: punkt śmierci
23:01 - Mój chłopak się żeni

Dziś trafiłem na nowy dokument z serii "Zza kamery" mianowicie:

-Maska Zorro

Każdy materiał trwa około 10 minut.Niestety na razie są tylko cztery materiały i puszczają je w kółko :(

Rorschach_

Już 30 października o godzinie 23:00 film Kod Da Vinci.

Rorschach_

Tak patrzę na ramówke, to coraz bardziej się cieszę, że jednak wybrałam Nke, ale wiadomo co kto lubi.
Też ma nowy kanał nFilm, na którym też są zajebiste filmy i dość dużo filmów, gdzie lepiej się odnajduję np. Antychryst, czy też Kręgosłup Diabła