Kto uważa że Polsat jest najgorszą stacją telewizyjną w Polsce niech się podpisze pod tym tematem.
Moim zdaniem Posat jest jednym z najgorszych stacji. Jest to program, w którym reklamy są przerywane filmami (filmy np "Kevin sam w domu" powtarzany po raz 1000;)), a nie na odwrót:/
Bez przesady widzialeś wiosenną ramówkę TVP ? Na polsacie w sobotę emitują Kill Billa a w piątek Muchę więc starają się jak mogą co prawda dużo tam telenowel ale jeżeli idzie o filmy to jedna z najlepszych naziemnych stacji.Tymczasem na woronicza zapdli w długi zimowy sen który najpewniej skończy się w maju.
Pamiętaj, to stacja prywatna - nie utrzymywana z abonamentów ( czyt.dotowana przez podatników ) więc robią co mogą i wystarczy zrobić jedną magiczną rzecz - wcisnąć przycisk na pilocie i zmienić kanał
"[...]jeżeli idzie o filmy to jedna z najlepszych naziemnych stacji."
Czy ty wiesz co ty mówisz chłopcze?? :|
No tutaj bym się kłóciła,czy powtarzane w kółko "kevin sam w domu","terminator",filmy z Segalem czy Van damme'm to są rzeczywiście takie jedyne arcydzieła dostępne w publicznej TV :/
Na jedynce przynajmniej piszczaja "Lot nad kukułczym...","Amadeusza",filmy europejskie,nagradzane i polskie(oczywiście te lepsze).
A polsat??:| Co takiego dobrego puścił w minionym roku??-bo ja sobie nie przypominam...
Filmy z Segalem czy Van damme'm albo terminator puszczaja ostatnio caly czas na TVN a nie na Polsacie a wiec uwazaj co piszesz - bo piszesz jakbys sie znala a tak na prawde nic nie wiesz.
No to mi powiedz Wielki Znawco co puścili wartego obejrzenia,wybitnego albo z kina europejskiego na Polsacie??
bo tam raczej oprócz komedii i dramató w stylu amerykańskich i tanich sensacji nie puszczają za wiele:/
No ale ja się przecież nie znam:|
Jak chcesz obejrzec jakis film europejski to mozesz ogladac kanal Zone Europa - po to zostal stworzony. Polsat emituje w wiekszosci amerykanskie filmy bo takie ludzie chca ogladac i nie obchodzi ich to ze jedna osoba jak np. ty chce ogladac na Polsacie filmy europejskie.
Wpisujcie miasta! :|
Chciałbym nadmienić że nie jest to forum onetu.
Jeśli zaś chodzi o polszajs... A więc jeśli weźmiemy nazwę - POLSAT, odejmiemy od niej "POL" (bo to przecież nie jest polska stacja), i dodamy skrót od wyrazu ANTENA - "AN", otrzymamy całą prawdę o tym programie - SATAN :C
Polsat emitował "Łowcę jeleni" / "Dawno temu w Ameryce" / "ostatni pociąg z Gun Hill" a TVP ? TVP choć emituje filmy bardzo dobre to często o porach
nie dla ludzi i nie dla zwierząt ( niedługo będzie o 2:05 człowiek który zbaił Liberty Valenca).Zresztą Polsat ma ramówkę kierowaną do ludzi rzekomo młodych (16-49) a TVP to stacja dla emerytów i ich młodych wnuków.Zrsztą
Polsat jako jedyny wyświetla Titanica , tego filmu w ogóle nie było w publicznej , TVP niszczy filmy rozszerzając je maksymalnie przez co arcydzieła jak "Dobry , zły i brzydki: / "Once Upon A Time In The West"
tracą bardzo wiele a kopie tych filmów też nie są w jakiejś super czy nawet dobrej wersji większość tego co tam emitują pochodzi z ich zakurzonych archiwów więc co z tego że emitują dobre kino jak jest one traktowane jak zapchajdziura (od 23 do 6) oglądalność zazwyczaj jest zerowa a tzw.prime time to godzina od 19-22 i co oni oferują w tych godzinach ? Popatrzmy hmm
Okruchy życia a w nich kolejna historia o kobiecie która miałą rozwolnienie na drodze albo Piątkowe kino akcji czyli w większości gnioty nie z tej ziemi a w hicie na sobotę już jutro Niepokonany Subiscat (czy jakoś tak)film bardzo słaby i nudny ale emeryci będą zadowoleni.
TVN nawet ta sacja pokazuje dobre filmy , przykłąd ? filmy Kubricka , kilka było ale były i to z napisami a TVP np. nie mogła zostawic obrazu panoramicznego i wyemitować z napisami filmu Leone "One Upon A Time"
zatem co z tego że TVP emituje dużo dobrych filmów jak większość jest albo tragicznej jakości albo ma kiepskie tłumacznie albo rozciąga filmy
i ja nie chcę takich filmów oglądać , Polsta jak pokazuje film to chociaż o ich jakość dba.
P.S.Nie tak dawno Polsta emitował Leona Zawodowca , czy nie jest to dobry film ? Jutro jest Kill Bill , też słaby film ? No nic najwyżej się nie znam i się wymądrzam ale może chociaż znajdę jakieś poparcie.Pzdr.
naprzyklad najgorsza stacją jest tekle 5 to jest taki nudny program ze glowa mała a polsat i tvn sa na rownym poziomie !!
Polonia 1, Tele 5, Puls, wszystkie regionalne... to moi faworyci do tytułu najgorszej stacji telewizyjnej... natomiast zgodzę się z tym że jak się widzi "Kevina..." po raz setny, to już krew zalewa...
sergio : na jedynce też był łowca jeleni i dawno temu w ameryce, tylko jakoś w 1988 z tego co pamiętam -chodzi mi o łowcę:) bo dawno temu w ameryce było kilka lat później, no ale zmieniają sie zarządy , a ludzie mają taki gust przede wszystkim jak nam pokazują więc przez najbliższe 100 lat nic się nie zmieni, a w 1 będzie jeszcze gorzej
..młody szef więc i szaleje za Chuckiem i Segalem ;D...
..wg mnie najlepszą stacją jest Ale Kino! - filmy polskie i ze świata, wieczory tematyczne, Behind Actors Studio i brak reklam :)
Wiecie jak napisałem wcześniej TVP gdy wszytskie stacje przebudzą sie już ze snu zimowego rozpoczną ostrą filmową ofensywę a TVP ? Owszem będzie kilka dobrych tytułów : "Strzały o zmierzchu" / "Niesamowity jeździec"/"Człowiek który zabił Liberty Valenca" ale TVP zbudzi się za pomocą pocałunku nowego prezia dopiero w maju czyli wtedy kiedy każda ze stacji zakończy swoją wiosenną ramówkę oni zaskoczą widzów serialem ... Heroes , nie wiem kto tam rządzi ale tak dobry serial powinien być emitowany w niedziele o 20 a tak TVP wychodzi ze swoim Ranczem , serialem może i dobrym ale w walce z Prison Break i Tańcem z gwiazdami (od tej niedzieli !) przegrywa i to mocno , jakby dali w niedzielę teatr a w poniedizłek Ranczo to kto wie , może by im to jakoś zaprocentowało ?
TVP zapdało w długi zimowy sen i dopóki się nie zbudzi z tego snu nie ma nawet co tej stacji specjalnie bronić , za moich czasów to była telewizja dla młodych ludzi a teraz ? No sami sobie odpowiedzcie.
Moim zdaniem polsat jest tragiczny..., rzadko oglądam na tym programie filmy... jest więcej reklam, niż filmu..., no ale są też gorsze stacje od polsatu...
eee bywają gorsze stacje telewizyjne, polsat ma swoje duże minusy (jak chodź by za długie reklamy), ale za to puszcza ciekawe filmy no i wasz ukochany prison break.
Obecnie Polsat jest najgorsza stacja puszczaja jakies bzdety typu Dlaczego ja czy Słoiki filmy kinowe po 1000 razy kiedyś puszczali Fale zbrodni czy nawet Csi to bylo w Niedziele na czym oko zawiesic.