W telewizji nie ma znowu takiej biedy, są poprostu programy które zawsze oglądam i chciałbym się dowiedzieć co WY oglądacie. Zapraszam ;)

Wiadomości i Informację zawsze oglądam jak jestem w domu. Jeśli chodzi o rozrywkę, to teleturniej 1 z 10 - bo jest trudny i można nieźle przykozaczyć przed rodzinką ;)
Lubię też oglądać programy typu: Forum, Prosto w oczy czy Co z tą Polską?

Interesuje mnie polityka i prawo, dlatego głównie skupiam się na programach związanych z tym tematem.

użytkownik usunięty
opoz

Ja podobnie jak opoz, więc dalsze komentarze będą chyba zbędne...
Jeden z dziesięciu nie jest aż tak trudny ;)

Pozdrawiam :)

opoz

w

opoz

Ja tez sie zgadzam z Opozem :) Jeszcze bym dorzucila "Teraz MY" i wspaniałe "Szkło kontaktowe" :):):)

użytkownik usunięty
Dzidzia_z_Marcepanu

ahhh ten Jahimek

użytkownik usunięty

Więc to będzie:
Szymon Majewski
Czasem Rozmowy w toku, i Kube, ale to rzadko
Czasami takie cosie jak Pytanie na śniadanie
30 Ton np.
I nie wiem, tak szczerze to różne rozrywkowe, albo teleturnieje jak się nudze :)

użytkownik usunięty

Wiadomości też :)

Co niedziele ogladam mój ulubiony program KINOMANIAK.Napewno słyszeliście.To jest najfajniejszy program jaki oglądałam.W soboty Kręciołe.Od czsu do czsu Kube Wojewódzkiego.

użytkownik usunięty
Reeven

takk kinomaniak bardzo lubie go oglądać. Jednak leci on o bardzo nieszczęśliwej godzinie :/ Atmosfera jest bardzo luźna.
Uwielbiam INTRO do tego programu jest poprostu wspaniałeee !! :)

użytkownik usunięty

heh .. no takk
Lubie oglądać Co z tą Polską program wydaje mi się bardzo ciekawy, nie jest tak jak inne programy polityczne coś w tym jest.
Szymon MAjewski - bije wszelkie rekordy popularności, nie wyraże się w liczbach bo ich nie pamiętam ale kiedyś czytałem o nim na Wirtualnych Mediach.

U mnie od jakiegoś czasu NON STOP polsatSPORT jest włączony :) W sumie nie interesuje się sportem , ale łatwiej mi np. zasnąć jak w TV leci Piłka Nożna :)

użytkownik usunięty
InowroclawskiWilk

niestety POLSAT Sport mam dopiero od niedawna w tym krótkim czasie przekonałem się że to jednak bardzo dobra stacja, myślałem że polsat nie jest w stanie zrobić czegoś aż tak dobrego

Wiadomo! Sport jest łykany na bierząco.

użytkownik usunięty

Polsat Sport jest najlepszy :) Transmisja meczy Ligi Mistrzów biją na głowę te z TVP. Nie dość, że obraz jest lepszy i komentatorzy nie pieprzą od rzeczy. Tylko szkoda, że nie ma takiego klimatu, który nadaje Szpakowski. Polsat Sport pokazuję Bundesligę, ligę szkocką. Szkoda że nie pokazują angielskiej Premiership. Tylko jestem ciekaw, jak wyjdą z opresji i jak pokażą Mundial. Podobno mieli to zrobić wspólnie z TVP.

użytkownik usunięty

Zazwyczaj, stacje muzyczne 24h na dobę. Jednak czasem dla odmiany włączy się Wojewódzkiego, Przyjaciół, Drew Carey Show.

użytkownik usunięty

właśnie Przyjaciele co tu mówić po prostu uwielbiam to oglądać tak samo jak Drew Carey Show ostatnio widzialem odcinek jak remontowali kuchnie :P

Wojewódzki, Szymek Show, z publicystycznych to: co z tą polską, prosto w oczy, loża prasowa, czasami forum; dom nie do poznania, 30ton, wydanie drugie poprawione, Fakty. wydarzenia itp

użytkownik usunięty
Sweet_Escape

Dom nie do poznania - zdarzyło mi się obejrzeć dwa razy
30 ton - nie zbyt lubie ten program:
a) pokazuja muzyje która mi się średnio podoba,
b) teledyski nie są pokazywane w całości,
c) całkowity brak HH i Rap - czasami zdarzy się jakiś wyjątek,
d) wywiady które najczęściej mnie nie interesują.

Chociarz powiem że niektóre naprawde lubiłem oglądać bo występowali w nich artyści których bardzo lubiłem i ciekawie było poznac ich zdanie.

użytkownik usunięty

Szpakowski może i pierdoli najczęściej głupoty i myli nazwiska albo śmiesznie je wymieni xD ale i tak chyba nikt nie jeste w stanie go przebić.

30ton oglądam od zawsze - mam do niego sentyment - no i orientuję się w MIARĘ obiektywnie co jest najpopularnniejsze w kraju - czasami tylko zastanawiam się na ich kryteriami.

użytkownik usunięty
Sweet_Escape

no właściwie to kto na to głosuje ? i czy moge w jakiś sposób to zrobić ?

yyyy na 30ton?? Nie, chociaż możesz wysłać sms, a w następnym wydaniu wydłużą czas grania utworu - w zamian polifonia ;-)
Z programów BARDZO nie lubię "Warto rozmawiać" na TVP 2 - bo redaktor Pospieszalski jest nieobiektywny - i to strasznie.

Sweet_Escape

ostatnio niczego nie oglądam regularnie w tv. a co do 'warto rozmawiać' to tez tego nie znoszę tak samo jak 'co z tą Polską'. myslałam, że Lis to światły i (przynajmniej zawodowo) obiektywny człowiek. a okazuje się, że jest ewidentnie antyPISowski i nie kryje się z tym w swoim progranie- a powinien przynajmniej sprawiać pozory obiektywności. nie żebym była jakąś sympatyczką PISu ale przyznam, że lubię tę partię... chociaż PO też może być. w gruncie rzeczy aż tak bardzo się nie różnią w poglądach.

zzzzzzzzzzzz

Ja Lisa lubię - min: dlatego, że nie lubi PISu ;-) Zresztą jest bardziej obiektywny od Pospieszalskiego, który reprezentuje poziom pani Kruk z KRRiT ;-)

użytkownik usunięty
Sweet_Escape

hhehe dokładnie.
Ale wydaje mi się że nie ma Anty-Pis-owkiego podejścia. Raczej chodzi o jego irtacje ostatnimi wydażeniami, które chyba nikomu z nas sie nie podobają. Dlatego w pewnym sensie mówi o porażkach tej partii.

Świeta prawda. I dzisiejsza koalicja mniejszościowa ;-) z....Lepperem ;-) ale jaja...

Sweet_Escape

przecież PIS w ogóle nie ma możliwości władzy. dopiero teraz, kiedy ma już jakąś koalicję mogą coś zrobić. lepper to konieczność i Kaczyński zdaje sobie z tego sprawę. tak to jest w polityce.

użytkownik usunięty
InowroclawskiWilk

WOW, zasąc jak piłaka nożna w tv ! To ja dziewczyna i tego nie potrafie :)

użytkownik usunięty

30ton bardzo fajny program, :) trochę za krótko muzyka leci, ale...
a ja nie moge oglądać programów politycznych, takie to jest nudne, a czasami jeszcze tak człowieka dobija, np. powiedzmy sprawa dla reportera, to czasami są takie rzeczy, ze się po prostu w głowie nie mieści, tylko uciekać z tego kraju... bez komentarza

użytkownik usunięty

nie no sprawa dla reportera - to porażka, mówią o wyrzucaniu dzieci przez okna, nozownikach, dusicielach i takie tam - naprawde nie lubie takich klimatów. Jeżeli chodzi o programy polityczne - to warto troche ich poglądać i wiedzieć coś na ten temat :)

powinieneś założyć temat o znienawidzonych-odmóżdżających programach, np. 'Załóż się', 'Grasz czy nie grasz', 'Show!time' czy 'Pytanie na śniadanie' (z Prokopem w składzie) bo widzę, że temat zmierza w tę stronę...

pierre_nick

Wojewódzkiego kiedyś lubiłem, ale chyba się starzeję, bo już mnie nie śmieszy

użytkownik usunięty
pierre_nick

takk wiem, te starsze odcinki byly lepsze.
Jeżeli chodzi o Show!Time to nigdy nie widziałem nawet urywka.
Pytanie na śniadanie to poprostu tragedia aa ten prowadzacy szkoda gadać ;P

A ja oglądam Wielkie ucieczki . No i może jeszcze Majewskiego , ale tylko Rozmowy w tłoku.

Justyna_0288

gdyby nie rozmowy w tłoku to majewski byłby na poziomie ciao darwin ...taka prawda...

użytkownik usunięty
pierre_nick

o tym temacie znienawidzonych programow to pomyśle...
No chyba jednak nie ma wile fajnych zagrywek nie tylkpo Rozmowy w tłoku podoba mi się ogolnie całość, same rozmowy to bardzo mocny punkt programu.

użytkownik usunięty
Justyna_0288

Wielkie ucieczki podobnie jak KINOMANIAk leci o nieszczęśliwych godzinach.

Kinomaniak w na tv4 w niedzielę, wsamo południe :).... właściwie to teraz już w niedzielę nie leci tylko w piatek (przez to straciłam parę odcinków) pana z mlekeim to ja normalnie koooocham :)))
Kinematograf w nocy z poniedziałku na wtorek ok 1 - pierwszy raz przypadkowo nagrałam i mi się spodobało :)
Przyjaciół, często Duże dzieci a reszta to już sporadycznie

Maniaska

to ja jeszcze Dekoratornię na TV4.

użytkownik usunięty
Sweet_Escape

ehhh Dekoratorni nigdy nie widziałem ;P

oo tak Dekoratornia jest fajna :)

a inne programy które lubie oglądać to m.in. Rozmowy w toku" z Ewą Drzyzgą i "Miasto kobiet" na tvn style
lubie tez "pod napięciem", od czasu do czasu oglądam nawet wiadomości a programy polityczne to nawet jak nei wiem o co tym razem sie sprzeczają to pooglądać czasem warto tylko po to żeby posłuchać jak się obrzucają mięsem

:)

użytkownik usunięty
Fluorescent

Ehhh nie przepadam za "Rozmowy w Toku" z kilu wzgledów między innymi samą Prowadzącą, która sprawia wrażenia osoby bez wiedzy dostyczącej kilu tematóe. Nie mówie ze nigdy nie oglądam tego programu czasami znajdują sie w nich ciekawe osoby i bardzo interesujące tematy (najbardziej podobał mi się odcinek gdzie byli koleise którzy mowili że maja kontakt z UFO xD)
Niesety nie posiadam TVN Style :(
"Pod Napięciem" - nie lubie tego typu programów.

ooo żałuj :D TVN Style - miodzio program... przynajmniej dla mnie ;) w sumie jakby sie tak uprzeć to wystarczy mi tylko tvn style i jakiś muzyczny... mtv albo viva

:)

Ja tam nie jestem uzależniona od TV i w sumie nie ma takiego programu, za którym bym wprost szalała ;)
Najczęściej oglądam "Kubę Wojewódzkiego" i "Co z tą Polską?". Za teleturniejami nie przepadam, czasem zdarzy mi się jednak obejrzeć wspomniane wcześniej "1 z 10".

PaulaPaula

często oglądam "dom nie do poznania" i "szymon majewski show"

JuMPer_4

hmm... tv oglądam bardzo mało, ale jesli już to głównie MTV, Vive lub VH1 :]

zazwyczaj oglądam "dom nie do poznania", "1 z 10" i "szymon majewski show". bardzo lubie "kinomaniaka" ale cholera często o nim zapominam. co do programów których nie nawidze to jest to np. "jaka to melodia" i "show time". kiedyś jeszcze zdarzało mi się oglądać "idola".

użytkownik usunięty

o znienawidzonych programach możecie napisać w:
http://www.filmweb.pl/PROGRAMY,TV,KT%D3RYCH,NIENAWIDZICIE,%21%21%21%21,temat,Top ic,id=439079 [www.filmweb.pl/PROGRAMY...]

Fakty (Tvn)
Klasa Mtv (Mtv)
Kuba Wojewódzki (Polsat)
Uwaga ! (Tvn)

varixx

Ja lubie też ogladac na Vivie program '' O co kaman?''. Ten gościu, co prowadzi ten program nabija sie z takich wykonawców jak Tokio hotel, Blog 27 , shakira, linkin park.