jak zawsze przegapiłam film, na którym bardzo mi zależało :( jak zawsze. Nienawidze tego :/ Wczoraj, w ramach festiwalu filmowego jedynki, leciał "POWRÓT" a ja go nagrałam (przypomniało mi się za późno) bez 20 minut

Więc jakbyście wszyscy zechcieli mnie wspomóc i zagłosować na niego na http://ww2.tvp.pl/5880.dzialy [ww2.tvp.pl/5880.dzialy] mógł lecieć jeszcze raz za miesiąc. Proszę zagłosujcie! To trwa tylko chwilę.

użytkownik usunięty
Maniaska

jak ja lubię pomagać ludziom:) Zagłosowałam na ten "Powrót" i życze powodzenia:)

dzięki ;) od wczoraj dostał 22 głosy! i wiem tylko skąd ma 10... reszta to już pomoc obcych ludzi!

Maniaska

No i poszedł kolejny głos. Oczywiście ja za tym stoję

e_fender

Pójdę do nieba.

ogmon

To ja pójdę, nie ogmon:D
Zapomniałam go wylogować, do zobaczenia

e_fender

dzięki :* nie no wszyscy pójdziecie do nieba ;) wstawię się za wami jak już tam będę :P Filmwebowa rodzina jest kochana!

Maniaska

ja też zagłosowałam (;

green_agata

Też zagłosowałam:) Jeśli o mnie chodzi, mogą puszczać "Powrót" co tydzień:)

użytkownik usunięty
Maniaska

Masz mój głos... Chętnie zobacze powrót, Powrotu...

Maniaska

dzięki za wszystkie wasze głosy. Trochę mnie zaskoczyliście, bo byłam pewna, że temat szybko zginie i jeszcze będę po mnie jeździć, że jestem głupia, bo zapomniałam... przywróciliście mi wiarę w ludzi!

Maniaska

Zagłosowałam :)
Już czuje tą aureole nad głową

Maniaska

dzięki wszystkim którzy głosowali :* :* : * wczoraj sobie powrót nagrałam jest pieknie :)