Ja kocham moim ulubionym serialem jest Zbuntowany Anioł a jak chodziłem jeszcze do szkoły to zdarzało mi się obejrzeć M jak miłość i Pierwsza miłość oraz Klan ale teraz mam 20 lat i już można powiedzieć że wyrosłem z tego choć ten 1 wymieniony nadal lubie lubie też piosenki w tym stylu
@gni. Ja mam za rok 30 lat i takie seriale już mnie nie kręcą. Chociaż "Klan" czasami obejrzę... Moimi "ulubieńcami" są horrory oraz filmy Sf. :-)
Dziękuje bardzo za życzenia, ale 29-te urodziny skończę w sierpniu. :-) Ale mogę potraktować te życzenia, jako przedwczesne. :-)
Tez sie dorzuce do zyczen :)mimo, ze urodzinki masz dopiero w sierpniu ;) lubie skladac zyczenia takze tego wszystkiego najlepszego :D
Dzięki, że jestem twoim zdaniem aż taki młody, ale niestety czas szybko leci, a człowiek się starzeje... ;-)
Cambio Dolor la felicita uno siego aniola la fino de on ona też to lubie ale fajne są prawie wszystkie jej utwory
no Przyjaciolek widzialam kilka odc nawet spoko ale te ostatnie odc jakiej szalu nie robia :) ja wole seriale gdzie jest jakies mordobicie np.
"Zbuntowany Anioł" kilka innych latino telenowel i czasami "Czarodziejkę z Księżyca" więc chyba jestem ponad przeciętną ;-D