Zwracam się gł do panów lubicie babskie seriale.?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Ruben_fw

Jestem panią i nienawidzę babskich seriali

Ruben_fw

Nie, bo są babskie.

WujekChu1ek

Tak. Ja też nie przepadam za babskimi serialami.

Ruben_fw

Nie

Ruben_fw

Ja kocham moim ulubionym serialem jest Zbuntowany Anioł a jak chodziłem jeszcze do szkoły to zdarzało mi się obejrzeć M jak miłość i Pierwsza miłość oraz Klan ale teraz mam 20 lat i już można powiedzieć że wyrosłem z tego choć ten 1 wymieniony nadal lubie lubie też piosenki w tym stylu

gni

I nosisz rurki??

WujekChu1ek

Chodzę w dresach

gni

Żółwik;)

WujekChu1ek

Ale w różowych

gni

Dres to dres!!!:D Kolor jest nieważny!:P

gni

@gni. Ja mam za rok 30 lat i takie seriale już mnie nie kręcą. Chociaż "Klan" czasami obejrzę... Moimi "ulubieńcami" są horrory oraz filmy Sf. :-)

_Gorok_

Wszystkiego najlepszego z okazji 29 urodzin

gni

Dziękuje bardzo za życzenia, ale 29-te urodziny skończę w sierpniu. :-) Ale mogę potraktować te życzenia, jako przedwczesne. :-)

_Gorok_

Tez sie dorzuce do zyczen :)mimo, ze urodzinki masz dopiero w sierpniu ;) lubie skladac zyczenia takze tego wszystkiego najlepszego :D

mania19

Dzięki. :-)

_Gorok_

Nikomu nie ubliżając, ale nie brzmisz na 30 lat.

WujekChu1ek

Może ci się tak zdawać. A na ile ci brzmię? :-)

_Gorok_

16-20:P

WujekChu1ek

Dzięki, że jestem twoim zdaniem aż taki młody, ale niestety czas szybko leci, a człowiek się starzeje... ;-)

_Gorok_

Też mi się już wąs rzucił;)

WujekChu1ek

I zapomniałem powiedzieć, że blog z deserami już się "buduje". :-P

gni

Ze Zbuntowanego anioła najlepsza była piosenka Cambio Dolor.

Ruben_fw

Cambio Dolor la felicita uno siego aniola la fino de on ona też to lubie ale fajne są prawie wszystkie jej utwory

Ruben_fw

Zależy co rozumiesz poprzez "babskie seriale"?

Ruben_fw

A jakie wg Ciebie to babskie seriale? Zarzuc kilka tytulow?

mania19

Przyjaciółki ( czasem oglądam)
M jak Miłość

Ruben_fw

no Przyjaciolek widzialam kilka odc nawet spoko ale te ostatnie odc jakiej szalu nie robia :) ja wole seriale gdzie jest jakies mordobicie np.

Ruben_fw

Nie.

Ruben_fw

trochę oglądałem "Gotowe na wszystko" to się liczy? jako babski serial?

Ruben_fw

"Zbuntowany Anioł" kilka innych latino telenowel i czasami "Czarodziejkę z Księżyca" więc chyba jestem ponad przeciętną ;-D

Ruben_fw

a przy okazji polecam http://www.filmweb.pl/serial/Better+Things-2016-748720 fajny serial "o babach" w różnym wieku

ach i oczywiście "Ally McBeal" bardzo mi się podobał