No i co tu oglądać? Oto jak stacje telewizyjne układają swoje ramówki. Czysty paradoks. Zobaczcie sami: http://pokazywarka.pl/paradoks_programtv/

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Axel

żeby to był jednorazowy wyskok, z tego co pamiętam, w święto zmarlych podobna sytuacja miała miejsce z filmem " Uwierz w ducha"

Axel

Bezpardonowa wojna o widza. Stacje nie cofną się przed niczym.
Z nieco innej mańki: w piątek na TVN "Mission Impossible", w poniedziałek na Polsacie "Mission Impossible 3". I kto komu "nagonił" widza.

Axel

to zalzezy czy widziales 1 czy 3 czesc tego snajpera daja wybor ;]

Axel

A oglądał ktoś 25 grudnia "Bodygarda" z 1992 roku na TVN 7 o 20 i na TCM (albo AXN ni pamiętam) o 21. Ale różny lektor czytał. W te święta było jeszcze parę takich "bliźniaków".

ProF_A_N_

Paradoks? I do tego czysty?

Może się czepiam, ale to słowo jakoś mi tu nie pasuje.

voagar

Ale za to bardzo fajnie brzmi.

Axel

co do głupot stacji TVP1 puszcza w niedziele Star Trek Nemesis, nie
puszczając wcześniej ani serialu TNG, ani chociaż samych filmów.

Axel

w tym przypadku użycie słowa "paradoks" jest hiperbolą. :]

Axel

Zdarzają sie takie sytuacje dość często. Inny przykład to film "Dziennik Bridget Jones", który leciał chyba na tvp2 a potem (następnego dnia lub tego samego już nie pamietam;) na bbc entertainment. A jeśli chodzi o tego Snajpera to jeszcze nie było tak źle, bo przecież na jednym kanale był chyba "Snajper", a na innym "Snejper 3". Jak ktoś widział jedynke mógł wybrać trójkę, jak widział obie to tą część którą woli, jak żadnej to lepiej jedynke :P

celika

Ale tak zawsze będzie.. Dlatego chyba warto zainwestować w jakąś platformę, bo to co robi TVP czasami jest bardzo żenujące.. Pomijając sytuacje, kiedy to świetny film leci około 1 w nocy, bo wcześniej trzeba puścić jakiś durny serial..
Przyznam, że ja osobiście muszę mieć tą świadomość, że jeśli nie mogę obejrzeć filmu to mogę go nagrać, żeby obejrzeć w czasie, kiedy będzie mi to odpowiadało.