No i co tu oglądać? Oto jak stacje telewizyjne układają swoje ramówki. Czysty paradoks. Zobaczcie sami: http://pokazywarka.pl/paradoks_programtv/
żeby to był jednorazowy wyskok, z tego co pamiętam, w święto zmarlych podobna sytuacja miała miejsce z filmem " Uwierz w ducha"
Bezpardonowa wojna o widza. Stacje nie cofną się przed niczym.
Z nieco innej mańki: w piątek na TVN "Mission Impossible", w poniedziałek na Polsacie "Mission Impossible 3". I kto komu "nagonił" widza.
A oglądał ktoś 25 grudnia "Bodygarda" z 1992 roku na TVN 7 o 20 i na TCM (albo AXN ni pamiętam) o 21. Ale różny lektor czytał. W te święta było jeszcze parę takich "bliźniaków".
co do głupot stacji TVP1 puszcza w niedziele Star Trek Nemesis, nie
puszczając wcześniej ani serialu TNG, ani chociaż samych filmów.
Zdarzają sie takie sytuacje dość często. Inny przykład to film "Dziennik Bridget Jones", który leciał chyba na tvp2 a potem (następnego dnia lub tego samego już nie pamietam;) na bbc entertainment. A jeśli chodzi o tego Snajpera to jeszcze nie było tak źle, bo przecież na jednym kanale był chyba "Snajper", a na innym "Snejper 3". Jak ktoś widział jedynke mógł wybrać trójkę, jak widział obie to tą część którą woli, jak żadnej to lepiej jedynke :P
Ale tak zawsze będzie.. Dlatego chyba warto zainwestować w jakąś platformę, bo to co robi TVP czasami jest bardzo żenujące.. Pomijając sytuacje, kiedy to świetny film leci około 1 w nocy, bo wcześniej trzeba puścić jakiś durny serial..
Przyznam, że ja osobiście muszę mieć tą świadomość, że jeśli nie mogę obejrzeć filmu to mogę go nagrać, żeby obejrzeć w czasie, kiedy będzie mi to odpowiadało.