Witam, czy ktoś z oglądających filmy na Paramount Channel HD zauważył problem z ramówką, godzinami nadawania? Przykładowo według ramówki film "X" zaczyna się o godz. 18, a kończy o 20. W rzeczywistości o 18 trwa jeszcze film poprzedni i trwa jeszcze kilka/kilkanaście min, więc film "X" w efekcie nie kończy się o 20. Zdarza się, że filmy zaczynają się z ponad 20-minutowym opóźnieniem. W przypadku zaplanowanego nagrywania nie ma możliwości obejrzenia zakończenia filmu.. Proszę tych co oglądają o informację oraz na jakiej platformie mają ten kanał. Dziękuję.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
trysz

Orange TV - ten sam problem. Raz zdarzyło mi się, że film był tak bardzo opóźniony, że urwano jego końcówkę i natychmiast puszczono następny. W sumie to nawet bym nie była jakoś super zaskoczona, gdyby nie to, że drugi film zaczynał się od środka, tak jakby ucięto stracony z ramówki czas.

gromcia167

Dzięki za info, wysłałam już im @. Ciekawe czy odpiszą i przede wszystkim czy coś zmienią. Szlag mnie trafia, przy zaplanowanym oglądaniu trzeba czekać aż się zacznie, a czasem to jest kilkadziesiąt min. Przy zaplanowanym nagraniu - nie ma możliwości obejrzenia końcówki filmu, chyba, że sobie ręcznie ustawię czasówkę, tylko skąd ja mam wiedzieć jakie opóźnienie będzie tym razem? Jak na ironię cieszy mnie to, że nie jestem jedyną, która ma ten problem. :)

trysz

Ostatnio zdarza im iść zgodnie z rozkładem ;)