Chcielibyśmy wiedzieć czy oglądacie polskie seriale (my nie) i czy wogóle trzymają one jakiś przyzwoity poziom...

po_prostu_P_

założyłam kiedyś podobny temat ale jakoś nie udało mi się niczego nowego wyciągnąć. sama oglądam czasem seriale, ale tylko po to... no własnie nie wiem po co. tak sobie popatrzeć, pośmiać się (plebania) i uspokoić bo świat w serialach jest prosty (m jak miłość). przeszkadza mi to, że nasze seriale są nielimitowane i z czasem robią się sztucznie naciągane.

po_prostu_P_

Z polskich seriali oglądam tylko "Magdę M." uważam, że jest to dobry serial. Bardzo przyjemny, można się przy nim rozluźnić. Lubię za to zagraniczne seriale m.in. "Rodzina Soprano", "Sześć stóp pod ziemią" i "Gotowe na wszystko" :)

po_prostu_P_

generalnie nie oglądam bo moim zdaniem nie ma czego:) no może po za "nianią" i "gotowe na wszytsko" ale nawet na to nie mam czasu

użytkownik usunięty
reni

Ja oglądam "nianie" - fajna komedia, wcześniej takze inne komedie polskie (rzadko są fajne, ale bywają), róznież "magde m." - nic szczególnego, ale jakiś taki dosyć fajny, no i "m jak miłośc" czasami, bo oglądałam go jak byłam mała (to dosyć niedawno), i jakos mi jeszcze zostało, ze pare rzeczy mnie tam interesuje; ale ogólnie wole zagraniczne (nie tyczy się "mody na sukces" itp. oraz "brazylujskich" itp.)

Z całym szacunkiem ale moim zdaniem polskie telenowele są poprostu fatalne.Nie dość że zabierają nam czas to jeszcze ogłupiają.W każdej te same wątki i błędy.

Buka

Z polskich seriali ogladam chyba tylko "Nianię".
To jeden z lepszych naszych produkcji.
Innych seriali polskich nie ogladam bo w większości z nich jest praktycznie to samo.

po_prostu_P_

Zależy kiedy, jak mam czas i mi się nudzi to oglądam "M jak miłość" a tak pozatym to nic. Chyba że jakieś zagraniczne np. "Gotowe na wszystko" moim zdaniem są genialne:)
PoZdRoWiOnKa:)
zapraszam na mój blog:)