Co sądzicie o nowych polskich serialach,które są obecnie emitowane na stacji TVN.Chodzi mi tu o seriale "Anioł stróż","Niania","Magda M."
Ja uważam że to strata czasu....Zresztą TVN przestałem oglądać od czasu gdy wyemitowali pierwszą edycje "Big Brothera"....
Niania - podoba mi się bardziej niż w orginale. :D
Anioł Stróż - lekka komedia, ale tylko dla osób lubiących tego typu seriale.
Magda M. - całkiem niezły serial jak na polskie warunki. Choć określenie prasy że to "polska Ally McBeall" jest trochę na wysrost.
Na razie wyemitowano tylko po jednym odcinku więc trudno o jakąś dokładną ocenę. A tak na margnesie to od czasów "Big Brothera" TVN bardzo się zmienił. Moim zdaniem przez ostatnie 2 lata stał się najlepszą polską stacją telewizyjną, czego dowodzą przyznane jej nagrody.
Niestety zawiodłam się na polskiej "Niani". Agnieszka Dygant nie ma w sobie tyle wdzięku i klasy jak "oryginalna" Fran Drescher :-( Serial "Anioł stróż" wyłączyłam po 5 minutach... Jedyne co mi się podoba w nowej ramówce TVN-u to serial "Magda M." i rewelacyjna Joanna Brodzik:-)))
Niania - jakoś nie zachęcają mnie takie pdróby, czemu nie mogą wymyślić coś nowego?
Anioł stróż - temat oblatany, mało zabawny, wszystko to już było
Magda M. - miało być amerykańsko i melancholijnie, wyszło kiczowato i nudnie.
Tak to jets jak sie naraz telewizja bierze za wiele serialii zamiast zrobić JEDEN a dobry
a oglądam tylko ''Magda M'' ......zreszta jak zprzestałes oglądać oglądać TVN to skąd wiesz o tych serialach i ze to strata czasu?